Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbogom demokratska Crna Goro vratila si se u srednji vijek
Biće smenjen ali malo morgen
Smjeni govna!
Isti onaj Herr Flick iz Allo ,Allo.Smijesan izgled, glup,iskompleksiran,sadista,fasista.
Crna Gora se i opere ponekad, a kod nas je nemoguće jer nas mrcvari evropski šljam. Oni koji su radili križarske ratove, kolonijalizam, Holokaust, zažmirili nad genocidom i agresijom u BiH, zaustavili naše oslobođenje BiH pa nam nametnuli divljački ustav, ti isti danas štite nakaze poput Dodika i Čovića.
Gledaj nakaze, je3o ga ko ga u vodu umoči.
Hvala Crna Goro! 🇧🇦🇲🇪
Vazda, pozdrav divnoj Bosni! ❤
Za njega sporan legitimitet u Haagu.. Meni je sporno kako zemljom hodaju takvi ruznovi ko ti.. Kretenu jedan da je srba pobijeno 8000 od toga bi napravili holokaust a ne genocid. Ti si bolan prazna dusa, bolesnik jedan obicni, parazit, kompleksas, pa se lijecis ovim monstruoznim izjavama !
Tako se radi u pravim državama. Samo se kod nas premijeru sudi dok je na funkciji. Jbt!