Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ti predsjednika zovu Pichkousti, kad ti je premijerka lezbača, ministra unutrašnjih poslova zovu Neša slina sa kupljenom diplomom, a ministar odbrane nije vidio vojske, onda znaš da si ponosni srbin !!
Kaje Vučić:Uhapšeni Srbi i Albanci na Kosovu, Srbi bili bez oružja Albanci pucali preko glave! Nedavno bilo:Bošnjaci nenaoružani i svezani žicom Srbi im pucaju u leđa! Ko je ovdje lud??
Zašto Kosovo ne traži Zajednicu albanskih opština u Srbiji? Ako to traži Srbija da "zaštiti" svoje građane u drugim državama paritetom recipročno to Isto pravo mogu tražiti i Mađari i Bugari i svi drugi za svoje sunarodnjake u Srbiji.
Iz srbije se svake godine iseli 150 hiljada stanovnika,mortalitet je 120 hiljada stanovnika a natalitet 60 hiljada.Prosjek starosti je 43 godine.Danas srbija ima 5.5 miliona stanovnika.Srba u BIH ima manje od 600 hiljada.Svake godine se iz srpske republike iseli od 50 do 70 hiljada srba.Za 4 godine srba će u BiH biti manje od 400 hiljada.
Putin heljp, Rusija Heljp... hahahahaha. Hajde priznaj Kosovo i zavrsite pricu da krenemo naprijed sta komplikujete stvari. Vidis da ne smije muha uletit od strane srbije da je Kosovari ne zaustave na granici.
Cudno, svaki put kad pokusaju oni i upadnu na sjever kosova
Kosovo i Albanija mogu da mobilišu 2.5 puta više vojnika od srbije.Albanci su naoružani do zuba Amerićkim naoružanjem i obućeni po NATO standardima i sa velikom motivacijom za odbranu svog životnog prostora.Prosjek starosti Albanaca je 25 godina a kod srba 43 godine.
Iz sjeverne Mitrovice srbi su protjerali 12 hiljada Albanaca.Albanci nisu prodali imovinu i kuće u sjevernoj Mitrovici i jedva ćekaju da se vrate u svoje kuće.Danas u sjevernoj Mitrovici živi manje od 10 hiljada stanovnika od toga su 50 posto srpski Romi.
Ahh sto me ove njegove usne na zenski polni organ podsjecaju...braco draga.
Srbi zive u svom imaginarnom svijetu 😂i njima je lepooo jbt
Hoce li pustiti tog jadnog Bosnjaka🙈
Mozes .uzicu njom obrisati.
Kosovari pisaju po srpskim manastirima
Vučić je kazao da je Aljbin Kurti, bio kao terorista "u srpskim rukama"..... Albin Kurti je bio vodja studenata i studentskih protesta.. Zao ti derpasu sto i njega niste drzali 40 godina u zatvoru kao Demaci-ja
Vučiću, Srbija je u financijskoj krizi, nemate hljeba da jedete, narod je protestivao protiv tebe, a ti Srbe stalno lažeš i kradeš. Briga tebe za Kosovo. Tebi je važna samo fotelja. Da Natu i Kosovu objavite rat, Nato pakt bi vas zbrisao sa lica zemlje. Aleksandre,vreme je da se osvijestiš!
Ekipa bosanskih Srba pise historiju unistenja Srbije! 📝