Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GAdovi i fašisti, slave genocid i svoju djecu lazu, da su klali tudju djecu i ubijali gradove. fuuj smrad mi neki briše poruke na kliksu? Da napravim snapshot i poslajem redakciji?
redakcija ovog klixa, nesto najgore na svijetu. samo podsticu nacionalizam, mrznju i skakljive teme objavljjuju. nula od novinara! ionako uzimaju clanke sa Avaza i prepisuju :D
GAdovi klali i ubijali, zive ljude palili- I sad ponovo spremaju, time što slave genocid i lazu djecu da ga nisu napravili!
Otjerajte ga u samostan u Srbiju.
Negirao nepostojeće. Balkan 😔
joj sto ne mogu na rende kora. uzeo lik sa BiH pasosom tako da se ponasa i baljezga. idi se rokni brate moj!