Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skakat će i u nas čim se počne više testirati. Logično.
Od kad prizivate da u BiH skoci, evo dosli su testovi svaki dan gotovo isti broj se testira kao i u susjednim zemljama, pa opet ne skace.
Umrla 1927 god,jel se neko zajebava????
kolida se zarazila preko vribratora.
Sad im torcida neda mira. Dolje sve neka buntovnička kultura, kažeš mu nemoj drogu, on oće, nemoj alkohol on navalio, nemoj seks, on već izvadio... U Dalmaciji će naebati dobro. I naša bosanska Makarska ožda dobije nešto po leđima
dobra ova u minjaku, ha?
U Hrvatskoj se zaraza uvukla u staračke domove,u Splitu i Koprivnici.
Ne zavaravajte se nije ni kod nas stanje puno bolje..
@Gig4nt Nije, kod nas je dramatično gore. Na 800 oboljelih imamo 35 umrlih. Znači li to da ćemo kod 1500 oboljelih, ovakvom stopom smrtnosti kao što je do sada) imati 70 mrtvih (20 Hr) ili kao u Srbiji gdje je 3000 oboljelih, imali bi 140 umrlih (66 Sr). Kod nas je veliki broj umrlih i tu nešto ne štima.
od ukupnog broja je 50 novozaraženih u staračkom domu što s aspekta njihovog zdravstvenog stanja nije dobro, ali s aspekta širenja i kontrole virusa je ok...jbg i dobro i loše.
maloo
Bez policijskog sata.
To se tesis zbog ludog nosaca respiratora? Tesi se.
Koliko zakukaše jutros na komentarima da se u komšiluku testira više nego kod nas, ja pomislio susjedi odrade 15k testova dnevno, a činjenica je tu da su testirali nešto malo više nego mi, a postotak pozitivnih nam je tu negdje oko 10%, i nama i njima.