Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa taj narod stvarno nema stida ni obraza.
Nisam znao da se narod skupio i naslikao ovo ufff al vi kenjate
Ko misli da se #srebrenica95 vise ponovila nebi - on je lud!
Ma mogu prefarbat, al to i tako o vama misle, tako guslaju i opjevavaju, na rođenjima, na krštenju, na slavama i svadbama takve pesme puštaju, tako pripremaju sa kolena na koleno, nemojte biti naivni! Mitomanija, srpski svet! ;)
Gdje ste sada Srbski fasisti zasto se ne oglasite, znate Muftiju maltretirati i osudzivati te progoniti, covjek tekao istinu i sad se vidi ko je SPC i cemu sluzi. A sto se tice save svetog on nije opste Srbin on je Grk hrvat i rodzen je u Grckoj. Sad ste se usutili smece jedno i nikad bam ne treba vjerovati niko od Muslimana Bosnjaka, laz je sve kod vas od vjere pa do Popova koji pjevaju Cetnicke pjesme i upravljaju Srbijom i Srbima.
Ako je sve što je izneseno o zločinima istorijski tačno, ne vidim razlog da ne bude zabilježeno. Potpuno isto bih rekao i da je nacionalna pripadnost žrtve i zločinca obrnuta. Dakle, svaki zločin treba obznaniti, o svakom zločinu treba se razgovarati, svaka žrtva zaslužuje neku vrstu sjećanja i spomena. Mislim da svi moramo biti malo otvorenijih pogleda i objektivniji u ocjenjivanju zločina. Nije zločin samo ono što je mene zaboljelo.
Sva historija ovih prostora iz vremena osmanskog carstva je na osmanskom turskom pisano arapskim pismom i nalazi se u Istanbulu. Niko od Srba to nije u stanju ni procitati. Ta rupa od 400 godina je popunjena mitologijom, guslarskim napjevima i ostalim izmisljotinama pod dirigentskom palicom spc cija uloga je ispiranje mozga narodu i huškanje na genocid. Dok je popova mračnjaka srpskih ovde mira biti neće.
Mitomanska nepismena kopilad. Fale još gusle u kolijevci bebe.
Crtali djedove i pradjedove. Nisu babe dzabe širile noge.
zato što je narod negodovao
Mitomanska nepismena kopilad!
Mitomanska nepismena kopilad
Mitomanska nepismena kopilad
Zla krv
Savršeni povod za internet svađu.
Bošnjaci muslimani jel' vam malo progona i klanja? Umjesto da kupujete oružje vi dajete pare zločinačkoj paganskoj sekti. Otrijeznite se već jednom. Shvatite da smo poštovani od te bagre onoliko koliko smo jaki. Proučite malo šta se desilo Maurima u Andaluziji. I oni su ostavili sablje i okrenuli se kulturi i suživotu. Sad ih više nema.
Šejtanska Kuca I tu se ne pomaže Znam kad su skupljali moji Sandzaklije u Frankfurt trkali se ko vise. Ovako Him zahvališe A nikako da se opamete
Opet utjecaj velikosrpske politike. Kada skinu te okove, napustit ce mracnu prostoriju.