Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boycott Coca-Cola!!!
čuj Coca Cola 🤣🤣🤣🤣, a ono fazon neka talijanska kisela
Tako su i u Bosni ali se ušutiše o kojim vodama se radilo da se radilo o BiH vodama pisalo bi još uvjek po medijima koje su ali kad se radi o uvozu iz Hrvatske i Srbije onda se to zataška. Sve treba tužiti.
BiH narod protiv Amerike, a loče se Coca Cola za 200 miliona KM godisnje 🤣🤣🤣
navedi jedan razlog zbog kojeg treba bojkot cole osim onog sa zdravstvenog aspekta da je jako stetna?
Samo pijte Janu vodu hehe
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
švapski lidl aldi otrovi
Da su pili pivo, ne bi im se to desilo!
Ljudi dragi svaki potok je bolji od flaširane vode i pića u pet ambalaži. Piješ vodu koja je upakovana ko zna kad i grijala se i hladila u pet ambalaži. Malo je poznato da postoje propisi kako bi se ta voda trebala skladištiti i čuvati na tamnom mjestu i na kojoj temperaturi.
a od vode iz cesme rak
top reklama za vodu
Izrael je upravo bombardirao kamion pomoći koji je dolazio iz Egipta koji je vozio VODU. Valjda se vođa Hamasa skrivao među bocama s vodom! Ovo je izvan zla!
Romerquelle je austrijska voda, jeftina i trćerazredna kvaliteta. uvoze ih jer više zarade po ugostiteljskim objektima nego na jani i sl.
Sabotaza...
Kad bi znali sta jedemo I pijemo, tesko da bi bilo domacinstva bez pola dunuma baste.
Problem je kod nas uopste sto su i dan danas sprovedene azbesne cijevi, inace je voda iz vodovoda najzdravija i najbolja
Te cijevi su Hr i Slo promjenile davno samo sda i sdp ih cuvaju kao uspomenu na Titu
To gazirano pije desetine hiljada ljudi. Inace sta bi s onom vodom u BIH.
A kod nas sakriše o kojim vodama se radilo kad su našli kanalizaciju u flapiranim vodama Jane Jamnice i Proloma. Zamislite koliko je Čović jak kad zabrani da se otkrije čime se građani trovali.
Samo pivo
OVA OTROVANA PIĆA SU GREŠKOM ZAVRŠILA U HR, TO JE TREBALO OTIĆI U GAZU KAO HUMANITARNA POMOĆ ILI MOŽDA U BIH, KAO ŠTO SU BOSANCI U RATU DOBIJALI KONZERVE STARE PO 25 GODINA, I ŠTA MISLITE DA JE U BOSNI SLUČAJNO OVOLIKO OBOLJELI OD KARCINOMA
Jer naravno lozenje losim ugljem i lozenje plastika, guma i paljenje smetljista nema nista sa tim. Kako oboljevaju oni rodjeni poslije rata, i od cega?
Rakija kills toxins🙂