Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da mogu glaso bih za njega .. dosta ove glume i predstava
Ima nas još koji bi glasali... Dobro zboriš.
PA mozes predas za Srpski pasos,dobijes drzavljanstvo i to je to.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
AVE BELI- SAMO JAKO!
Ovo neki cigic?
SRBIJA JE SVAKAKO ZEMLJA CIGANA JEBBO IH CACA FIRAUNSKI
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Iskreno, on i Pernar su jedini likovi za koje bih glasao. Svi ostali su gola voda.
ma djikan ko i svi srbi
Tvoji roditelji su se užasno zajebali.
Beli nije nikakav student a najmanje klaun. Magistar sa pravom' diplomom koji je oko sebe okupio mlade obrazovane, neukaljane i kreativne ljude. Ovu parodiju ne shvata Vuciceva krezuba Srbija, dok su zuti ljubomorni., ali je mladi (apstinenti) itekako razumiju.
RIK mu jeste odobrio kandidaturu, a potom odbio i prigovor na istu. Medjutim, stvar jos nije gotova i vjerovatno ide na Sud tako da se nas junak' nasao ni kriv ni duzan izmedju dvije Srbije. One porazene zute i ove crveno crnkaste. I obje ne trpe nista 'belo'.
Srdja Popovic (OTPOR) je u krezuboj (ali i onoj drugoj) Srbiji sinonim za sorosevca. A upravo se njegovo ime dovodi u vezu sa nasim 'junakom'. Jake diktatore (a Vucic to jeste) je najbolje napasti humorom. Sad je situcija takva da ko god napadne Belog ispast ce glup i omrazen.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo jakooo
Decko se zove Luka Maksimovic, 26 godina. Ljubisa Preletacevic je izmisljeni lik (ironija u prezimenu je vise nego ocigledna). Parodija na sav ovaj olos i sljam koji se ne skida sa politicke scene 20 i kusur godina. Male sanse za pobjedu, ali dobar motiv za staviti prst na celo, svima. Decku svaka cast, genijalan je.
Svaka cast na razbijanju kampanjske monotonije i uvodjenju humora koliko se to moze. A prije svega podizanju svijesti o izlaznosti.
U krkansko vrijeme krkane mozes pobijediti jedino krkanski.Bravo,Bravo i Bravo.
AVE BELIIII - SAMO JAKO !!!!
Ja bih sad glaso za njega,jer izgleda ko peder pa da se svi srbi popederče
SAMO JAKO!
LJUDI, ovo je najbolji kandidat na svim dosadašnjim izborima i u svim državama bivše YU ... Da sam tamo i da glasam ovo bi bio moj kandidat . . . Dosta je više ovih koji na nacionalizam i sranja već 30 godina levate široke mase . . . ! ? !
@mrAdil Naprotiv. Ovo odmaze Vucicu. Vucic mora da dobije u prvom krugu, sto znaci da mora imati vise od svih 10 kandidata zajedno. Sto veca izlaznost, to njemu manje odgovara. Neki ce izac na izbore samo zbog "Belog", sto vucicu ne odgovara.
Jel ovo on podigao 5 prstiju ili tri ?
Dodji i kod nas pa i ovim našim lopovima jebi mater
dećko ce da ih pohara
Sto da ne. Pametniji je u svakom slucaju od vecine konkurencije. Kad vidite da su mu suparnici Jeremic i Jankovic, covjek stvarno ima sanse da udje u drugi krug, a onda ko zna.
Beli je dosao u svom stilu , u limuzini sa 5 djevojaka, sa sloganom sirotinja uzvraca udarac.. Cak i previse ironicno , svi vi ste ista govna, vozate auta stara 2-3 godine, ako slucajno zastari napravite haus kako su vozila stara dok mi obicni smrtnici da bi kupili auto staro 15 godina uvalimo se u kredite i rintamo 2-3 godine. Sirotinjo