Komentari (321)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je bar iskren hrvat...cijenim takve...ne volim naprimjer jadranku kosor koja je istjerala srbe iz njihovog stana na ulicu rekavsi im..srbi nisu zasluzili da imaju trosoban stan u hrvatskoj....otac umro od tuge,sin mu se ubio a jadranka i danas zivi u srbskom stanu a na tv siri poruke ljubavi i tolerancije....uostalom kolinda je na badnji dan dala orden hrvatici koja je u logoru lora ubila,mucila i zaklala preko 20 srba...ako moze kolinda onda moze i ivan
@Qemalji ...otkrio si toplu vodu?
@KlixAdminTenkre1 ...ko je ubio 20 000 srbske djece u jastrebarskom?...ko je ubio 1200 srbske djece u sarajevu?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Kaze –slucajno!? Foto je postavio slucajno. Ok,mozda je surfao fotke uz pogresan klik. Je li recenica o srbicima nastala slucajno? Ah ta tastatura! Nije nikoga zelio uvrijediti i ima puno prijatelja Srba a tekst fotografije je naslovio : -svim prijateljima srbicima-! Idiotsko pravdanje stoljeca!
Treba ga procesuirati i dobro kazniti, pa mu nikad ne bi naumpalo više da to uradi! Koji je ovo bezobrazluk! Bošnjak sam, al mi se gade ove stvari! Samo dvije riječi postoji za ovog glavonju: Primitivno govedo!!!
Eno i Severina se ispricava za video. Nije joj bila namjera da se video shvati kao pornic. To je bilo umjetnicko djelo ali ljudi pogresno razumjeli.
HDZ i tamo i amo nemože ništa bolje da iznedri od ovoga. Kod nas u Bosni već viđeno na hiljade primjera! HDZ = Fašizam( ustašluk)!
Sviranje quuurcu. Chetnici i novokomponavane ustase, pogotovo iz Hercegovine, suradjuju bez ikakvih problema, a za pet minuta ih ujedini podjela i komadanje Bosne. Prema tome, zaboli me quuurac. I jedni i drugi su to radili. Chetnici su pobili vise nevinih od ustasa.
Tobeyarrabi🤣🤣🤣🤣jes ga sasjeko domaćinski😂
OVO JE JEDINI ISPRAVAN ODNOS SA VLAHADIJOM. A BALIJE SU IZAŠLE SA PAROLOM NAKON GENOCIDA U SREBRENICI "OPROSTITI DA, ZABORAVITI NE". ZATO BALIJE NESTAJU.
Mile ne da Čoviću glave otpozada pa će zato ostat bez svoje..... E glupa li turkovlaha..... Ma šta ja ovo đabe pišem: ovo su tipični izljevi četničko-ustaške ljubavi.
Ne znam sta se bunite..0a mi se svi ovako volimo..dugorocno gledano ovo je super u javnosti i po i ostranstvu se volimo i pazimo od rumuna..bugara..kineza..afrikanaca i ostalih naroda al se na netu podsjecamo koliko se volimo..savrsena terapija za sve uzraste..hahahaha..
Nek' si se uredio Roki, Krešo snimaj ovo...
Slucajno nasao sliku, skinuo je, uplaodvo na fb, napiso cestitku i opet slucajno pretisnuo objavi. zanimljivo
nasekirat će se ona srbenda Čović.
Bolesnik
Vazno je da oni cuvaju Tudjmana
svaka cast za ovog momka koji je sklalpirao ovog cetalja pročitajte ko je bio ovaj cetalj i šta je radio https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/46/Pavle_%C4%90uri%C5%A1i%C4%87_13_February_1943_Muslim_massacre_report.jpg
p@pi Bravo majmune!! De nam sada reci koliko je taj koljac sa slike poklao muslimana u JAsenovcu???? Znamo da je na hiljade muslimana pobijeno u Jasenovcu!!!!