Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ODIN 25.05.2010. u 20:05 ODINE KRMAK JEDAN PAPKARSKI- BOLI ISTINA..NASUVO VAS ALJO I HARI NAGUZ.ILI PA BOLI..
srb-in 25.05.2010. u 18:46 SVINJO TROPRSTA
Koja ste vi gamad u sarajevo-x... Ne dozvoljavate komentare na tekst \"Dan kada je mladost ugašena i dan kada se mladost rađa\", a iskoristili ste 25 maj \"Dan Omladine\" u bivsoj Jugi u svrhu islamsko-sovinisticke propagande.. Pa \"DRUGOVI MOJI\"- MUSLIMANI, vi ste ti koji su srusili BRatstvo i Jedinstvo\" i pocijepali narode na stada, a Jugoslaviju na pasaluke? Sad placete ko pi.cke na svakom koraku jer te skontali da su vas Alija i Haris debelo nagu.zili.. Fuj, kakava ste vi gamad.. U tor stoko, nikad necete izaci iz tog tora...
NOT IN MY NAME
nosioci stafeta ce na svom putu trcati preko minskih polja, izbjegavati kamenice razdraganih podrzavalaca bivseg rezima i igrati se skrivaca pred snajperima
A ZASTO SE KOLJETE ODKAD ODE TITO? A KAKO TO DA STE MOGLI PUTOVATI I PRESPAVATI GDJE GOD STE HTJELI DOK JE TITO BIO ZIV?
nisam znao poslao bih mu i ja jednu
..nego gogi..ajd ti bre malo u skolu..bale jedan
Nego joska aj ti bre u crkvu pomoli se za pokoj mu dusi,pusti te gluposti sa tim kornet sladoledima nema od tog vise nikad nista niti je kad bilo,ajde ajde bre vreme je.