Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
umni bolesnik,i da je potpuno nevin ko bi ga pustio nakon one prijetnje da se samo ceka da odu stranci, pa da bih i hrvatska budu srpske
SA OBZIROM DA JE OVAJ SUD FARSA-TO SE I POTVRDILO SA HRV,GENERALIMA NAJBOLJE BI BILO PUSTIT ČOVIJEKA NA SLOBODU I PLATIT MO ODŠTETU,DA NIJE ŽALOSNO BILO BI TRAGIČNO.
Pa nista novo ,svi vec znamo da je Haski Tribunal FARSA OD SUDA,gdje se saudi onim narodima koji su neposlusni i ne priznaju Americki neokolonijalizam !
tevali su me da pred glavnim sudijom haskog sekretavijata izvodim sviptiz u hulahopkama!Onda su bve pustili tuvchine da se izvedju na meni.Jedan me silovao i psovao majku chetnicku govoveci kakav sam ja to vojvoda,nemam bvade,pa mi je guvao pvste u nozdve.
cudi me da ga nisu oslobodili svih tacaka optuznice...inace nevin je k\'o goblen,pa kome valja nek\' ga kuci vodi
na zalost, ovaj je u pravu. pratio sam sudjenje i tokom prezentiranja slucaja optuzbe, tuzitelji su na momente bili totalno izgubljeni.
@Car nece ovaj smvdo iz zatvora nikad!! Smvt
Jedini koji se prema ICTY ponasa onako kako ta lakrdija od suda zaslužuje. Sprda se s njima. Ako ALija nije kriv, nisi ni ti. SLOBODA ZA VOJKU!
SRAMOTA !!!