Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@skorpion Samo je Allah dž.š. VJEČAN, a sve ostalo je prolazno.
Muslimani, ako vam dr. Vojislav Šeelj nije otvorio oci i pokazao vam ko ste i sta ste, vama nema spasa! SLOBODA ZA ŠEŠELJA!
borba izmedju dobra i zla je vjecita. Uspjeces ti dr. Vojislave Seselju.
HAMAN DA HOĆE KONAČNO PRIZNAT DA JE HRVAT PO NACIONALNOSTI, A TO UOSTALOM SVI ZNAJU ;-) ŠEŠELJ SRBIJANSKO PREZIME?????? MA KAAAAAAAAAAAAAAAAAAKVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ;-) :-D HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA!!!
komedijaš
Sta meni fali.
Sto bi mu ga rado popusila
Covjek je skroz cist, neduzan, sigurno.Sto ce i dokazati.Sve sto je rekao na sudu je istina, nista slagao nije, pun je humora.
Hamo beduin...ahaha...beezi bre, hamo, nasmijah se!!! I jos arap, pa jos serijat...vidila zaba gdje se konji potkivaju pa i ona digla nogu.
Sta hoce ovaj L U DJ A K vise od Srba. Ocrnio je Srbe svojom fa si st i ck om \"koreografijom\" subara i smrdljivih ch e ta u proslom r a t u, i jos uvijek mu nije dovoljno. Kada bi neko zelio napisati knjigu o njemu mogao bi joj dati naslov: \"Od najmladjeg Doktora nauka do L U DJ A K A.\" Prosla su tvoja vremena, najbolje bi ti bilo da se U B I J E S, ali ti si isuvise velika K U K V I C A, da bi to ucino isto kao i J A D O V A N. koji je srpski narod zavio u crno..
Serijat ces morati da sacuvas za pripadnike svoje nacije. Znamo da bi ti po serijatu i da ne pises...
Ja bi njemu sudio po sherijatu tj. po srednjovjekovnim beduinsko arapskim zakonima....
Zasto je \"Tuzilastva\" velikim, a \"odbrane\" malim???
\"Preostala sestorica su´, u medjuvremenu, saopcila da ne zele da budu svjedoci Tuzilastva, vec Odbrane optuzenog\" Nego, izgleda da su tacne price kako ce on na ljeto biti oslobodjen. Nedostatak dokaza. Bilo je zanimljivo njegovo sudjenje, stvarno. Nikad nista tragi-komicnije...Nego, kod ovog jezika kojim novinari pisu: Ako se ja nesto razumijem u ove nove jezike, ako je \"saopcila\", trebalo bi da bude i \"obrana\", zar ne? Nemojte mijesati i brukati se, svega vam!!!
Da smo malo obrazovanija nacija mogli smo mu susditi u Sarajevu. Ttreba nas biti sram od naseg primitivizma, papanluka i nepismenosti.