Unatoč lošem zdravlju
0
Šešelj sutra iznosi završnu riječ
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Govor tijela, gest i pogled su dovoljni da shvatis ko je ko. A mi smo vec odavno shvatili govor sirenja mrznje, fasizma, totalitarizma, permanantne agresije, opstrukcija, omalozavanja, ignorisanja, pljacke, patoloske retorike kolektivne halucinacije velikosrbizma ratnog zlocinca Vojislava Seselja. Mislio je i planirao unistiti Bosnu i Hercegovinu. San ostaje san. A Bosna je vjecna i neunistiva. Mnogi su prosli, osvajali i nestali samo je Bosna tu hiljadama godina. Sve imperije nestase, svi pokusaji ostadose na mrtvoj tacki. Samo Bosna ima visehiljadito ime. Sve ostalo u Evropi je prolazno i naravno istopit ce se u zaboravu. Krize donose rat ko i sirenje mrznje. Srbi vec 20 godina sire mrznju, rat i totalitarizma u BiH-i ko i na cijelom Balkanu. Svi ce proci i nestati. Jedino ce Bosna imati vjecno IME PONOSNO I CASNO . Bosna. A ovom srpskom monstrumu treba vjecna robija.
Stoka muci covjeka. Sud protiv Srba i Hrvata. Stoka. To su oni sto koriste uranijumsku municiju.
Čitav život posvetiti promovisanju laži može samo retardirana osoba.
Pustite čoveka da oslobodi Beograd bez obzira na žrtve
Neće doktoru već hoće da ubjedjuje ljude u glyposti? Ipak je to jedan bijednik, ološ, prdež, magarac ali najviše od svega posranko.
28 godina za ovakvog zločinca je malo. da je za svaki njegov zločin 28 godina i nekako, ovako....
Jezik mu se uvrnuo da Bog da!