Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazite narode, Seselj kakav god da je, ima harizmu i izuzetno je inteligentan. Ostaje otvoreno pitanje da li je na stroni \"dobra\" ili ne. Mislim da ne bi bilo dobro za Srbiju da se vrati na politicku scenu. Ipak je on covjek proslosti. Ali da ih fenomenalno rastura politicki sud - rastura ih. U tom smislu - Bog je, hahaha.
Ti si ba u zatvoru vec osma godina i strancima nije dosadilo a vidimo ti bi vani...ma mogu oni jado jos osam a ti pricaj nebuloze koje ce nas nasmijavati pa da vidimo kome ce dosaditi
@Bee Haa Da se primjetiti da svaki dan sve vise napredujes u preobrazbi da budes zivotinja. Meeecis muuucis , jos samo da ti rogovi pocnu i bices unikat.Ti pricas o ponizenju suda , a ne pricas o ponizenju jednog cjelokupnog naroda koji je dobio prefix \"GENOCID\" i cija svita i vozdovi truhnu po bjelosvjetskim kazamatima. Tebi je ponos sto jedan bolesni adolf sa balkana ,tacnije iz Beograda zasmijava citav normalni svijet svojim primitivnim ponasanjem i jadnim komentarima. On je studirao u Sarajevu i bio je dobar student , to je definitivno medjutim, njegov intelekt otisao je u pogresnom smijeru , u smijeru ilije garasanina,cosica,milosevica,karadzica i njihovih \"nacertanija\", koji se i danas provodi ( nazalost) I jos zalosnije je da ovako ruzna spodoba ima masu pristalica kojima je idol. Vjerovatno si i ti lijep kao on. Cestitam.
Tooooo Vojvodo, istinom do slobode!
Sledeca Seseljova knjiga je INSTANT DNA TESTING TECHNOLOGY DOES NOT YET EXIST. It is a chromatography process which takes a minimum of 48 hours. Al Obama napravi to za tri sata hahahahahahahahahahaa
ma ti si K U R A C
Lahko štivo pred spavanje Treba zabraniti TV prenos.sudjenja Seselju. Pa taj covek je ceo sistem toliko ponizio da to vishe nema smisla. Sa nekoliko saradnika (dva najbliza) je do sada oborio kompletnu tuzbu. Isforsirano ga tuze za govore na mitinzima i napisane knjige. Sudije među sobom ne mogu da se dogovore ni posle.. koliko... godina. Tuzilastvo je odavno puklo, a danasnje objašnjenje sudije koji je izdvojio svoje mišljenje, povodom zahteva Seselja da ga oslobode, je parodija na kompletan sudski sistem. Meni je jasno da Haski sud, kao politicki sud i sud UN-a (videli smo ko upravlja tom nekada postovanom institucijom), MORA da drzi Seselja daleko od Srbije, ali zar nisu mogli da nadju neke pametnije tuzioce? Ili su ovi dovoljno pametni, ali nemaju ništa, pa ih Seselj razbija kao beba zvecku i to na njihovom terenu. Bash me interesuje za koliko su se prodali tuzioci i sudije, kada se zna da u svom CV-u ne smeju da stave ovu bruku.
hahah...Dobrica kao da je njega opisivao...\'\'mi S.ervi lazemo da bi obmanuli sebe\'\'
Koji rtard!!!