Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To vojvodo, kad dođeš u Trebinje vodim te na Mosko na janjetinu.
Kad sve sabereš i oduzmeš sud u Haagu izgleda poput nekog seoskog vašara, ali ni kao takav ne umanjuje sud naroda, sud žrtava bez obzira kojem narodu pripadali. Mene što se tiče Šešelj je zločinac i to ne samo protiv mog naroda već protiv svih na ovim prostorima i od toga ga nikada neće moći oprati bilo kakva presuda niti će ista optužujuća mene zadovoljiti.
seselj srpski chegevara
Objektivno, ima mamlaz pravo što neće da se vrati tamo, otišao dobrovoljno, a oni ga zadržali 12 godina i nisu ništa uradili.
Koliko samo Botova iz RSa hahaha Ljece kompleks pa udaraju minuse
Sud u Hagu liči na sudove u Bosni i Hercegovini. Prvo se predmeti razvlače godinama, ko je kriv - puste ga, ko nije kriv - osude ga. Osim Voje, on ih je karao 12 godina, nisu mu mogli pera odbiti, svjedoci koliko god lagali nisu ništa uradili. Na kraju jedino može da im se sahvali što je malo smršao, ali džabe sad kad se sve vratilo.
Nego lepi, kad ces doc u HR? :) Pitam ljude svi te zeljno iscekuju da te pozdrave, pocevsi od granicnih policajaca nadalje, kazu da ce ti dati takvu ponudu pozdrava koju ne mozes odbiti :)
Ne priznajem sud za ratne zločine u hagu (namjerno malim) to je podobna politička ustanova u kojoj na našoj muci zarađuju plate i reference poluobrazovani kadrovi EU gazeći i vrijeđajući sve žrtve koje život dadoše za otačbinu Bosnu i Hercegovinu.
Nije u ovom snaga i moc Seselja vec je nemoc medzunarodne zajednice
Nebi oni tebe ni primili jos se oporavljaju od tebe koliko si ih levatio.
Krenuo do Karlovca i prebacio plan za 1000% - stig'o do Haga. Vojo je uspio ono sto nije uspjelo ni Pavelicu - da Srbiju svede na Smederevski Sandzak.
@mosi1 Suti bolan, pustit cu MMF na vas!
Nisi ti za haga ti si za zenice u hagu ko u vili da mi je te vidjet u pravoj celiji
Ma poslaće tebe Vučić i Nikolić,a Čedo će ti vezati luđačku košulju.
"Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije nos u junaka.“ V. Šešelj
Neznam sto se ovome krete.. Daje medijski prostor. Ceka njega uskoro kazna.