Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametno od strane Šešelja. A ovo sto je gnjida četnička od coeka ovaj Rasim,to nejma nidje.
Rasime neka si ih pohapsio, znas onu nasu; stici ce vas nasa ruka i u Srbiji. Samo tako nastavi. Seselju si trebao ponijeti neke tabletice za miseve i to ...znas vec kako to ide...Samo hrabro, idemo sve do zadnjeg mamc im njihovu.
Ljaic je otpadnik i bijednik. Inistio je Bosnjake i Bosnjacki narod hapsenjem \"SERVSKIH HEROJA\". Od deset miliona Srba nije se nasao ni jedan da hapsi Mladica i da ganja Karadzica, vec se nasao idiot Bosnjacki koji ce akobogda dobiti kaznu po zasluz i od Boga i od ljudi, prije ili kasnije. Ugrozio je opstanak Bosnjackoga naroda i skolovanje Bosnjacke djece koja zive u Srbijanskom dijelu Sandzaka a ujedno svalio ogromnu historijsku hipoteku na pleca Bosnjaka na ovim prostorima jer ce historija pisati kako je Bosnjak uhapsio \"najveceg Srpskog heroja\". Ljaicu prokletinjo ofucana i duso prodana!
Seselj zna da je ovaj veci srbin od njega,zavidi mu!
Rasime y e bo ti seselj majku ai ti njemu.
Sta dobijes kad okupas sandzakliju? (Čistog srbina)
milosevic je ziv i zivi na cipru
Sandzaklije su siptarocrnogorsksrbi koji bi rado bili Srbi, da ih ovi hoce, ali isto hoce da postanu Bosanci, primjer Ljajic, prodo se ...
e onda je medicinsko cudo, cuj klinicki mrtav!
Izgleda da će i Šešelj završiti kao i Milošević. Otrovaće ga njegovi samo da ne bude osuđen, jer ako osude njega osudiće i cijelu Srbiju.
Y.e.b.o im Seselj m.a.j.k.u, a oni Seselju. Da je pravde do sada bi bio osudjen i za m.u.d.a objesen.
advokati znaju sta znaci \"prakticno klinicki mrtav\" hahaha, jao jao
Potpuno ispravno sto ste izbrisali ruzne komentare. Tu vas podrzavam.
@ ZEJRUKA,, RIKNEM TI GA MAMI TAMO GDE CRKVA KLEPA