Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije smijesno bilo bi ocajno.
Di si vojo, rekao si da nam dolazis u RH isto tako...granicni policajci prvi se raduju tvom dolasku, a o odlasku otom potom :)
Čovek je bio u hagu , pobedio i hag i kancer u jednom udarcu, i pritom im se popišao, onako lepo po faci, Možete da mu pljunete pod prozor, lik je genije, i šta je sve preživeo, mora biti malo lud.
Eto usro se i jedini hrabri svbin, glup ali hvabav:)))
Bošnje pobobičaju kevću i laju za Vojvodom. Zašto ga niko nepozove u tv duel, on bi sigurno došao?!
Kakav tv duel sa kretenom?? nek mu ide caca tvoj hhhhh
Ja neznam stvarno ljudi, što se ovakvim idiotima, uopće daje medijski prostor i pažnja.
Cirkus od suda.
Ovu vijest su sa zaloscu primili "Lažljiva haška pederčina Džefri Najs", "Smezurano kengurovo mudo Kevin Parker", "Očerupana haška ćurka Kristina Dal", "Južnokorejska gnjida O-Gon Kvon" i ostali :-)
rece im krmak iz kotca :)))))
Hoce hocee, poyyy heheh
Hebo ga onaj ko ovog ludaka pusti.....
tako je vojvodo..Haski tribunal si rasturio kao bugarsku skupstinu, razvalio kao buldozer stracaru, dokazao svu apsurdnost postojanja tog kengurskog suda i ''pravde'' koja se tamo sprovodi. https://www.youtube.com/watch?v=BJ1ShJkejFk
Legenda
Fefelj.
Ako te Vucko posalje sam si kriv, tvoj je ucenik
Ma pametan. Ne bih ni ja. Ali Vučić će da kaže idi ako mu narede ovi iz evropske unije. Svi naši političati su nebitni jer se pitaju veće sile. Onog trenutka kada stranci odluće da Šešelj dođe eto njega nazad za 24 sata. Pnpg trenutka kada odluče da se smijene idioti poput Dodika i to će biti riješeno.