Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@SRB-IN; @realista; @M.N; @mevlid, @pravo; @Oj livado; @77; @Bili Piton; @OSTOJA; @Djeneral \"Od o ti ženskinja bez razlike stanja i mladosti, Turci birali su najbolje i najlepše Srbkinje koje su im se dopadale pa su s njima pod ladnicima, ladovitim grmovima, i lisnatim šumarcima, ležali, valjali se, grljili i javno na sramotu pred Očevima, braćom i Muževima, sa nesrećnim Srbkinjama blud u sred belog dana provodili- Ovakva grozna tiranija Turska po svoj jadnoj Srbiji carstvovala je...\" A ravaku je uzivala :) Voli ga primati po sumarcima u Sumadiji to je cudo jedno ;) Pusa za SRB-IN-a od Turcina ;)
Srbija bi do Tokia a sve manja i manja ko Nokia :$
glasam za nju !!!
imaće šta srbi da guze.lijepo je guziti Jadranku
Jadranka, \"Od o ti ženskinja bez razlike stanja i mladosti, Turci birali su najbolje i najlepše Srbkinje koje su im se dopadale pa su s njima pod ladnicima, ladovitim grmovima, i lisnatim šumarcima, ležali, valjali se, grljili i javno na sramotu pred Očevima, braćom i Muževima, sa nesrećnim Srbkinjama blud u sred belog dana provodili- Ovakva grozna tiranija Turska po svoj jadnoj Srbiji carstvovala je...\" A ravaku je uzivala :) Voli ga primati po sumarcima u Sumadiji to je cudo jedno ;) Pusa od Turcina ;)