Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahaha... da nije zalostan, smesan bi bio! :D
A da neko mozda nezna gde je Mladic?
doktore, svaka cast, ti si pobjednik.
Slobodan Miloshevic se tako,ponashao i odnosio prema ;sudu;vjerovajuci i nadajuci se da ce isto tako i taj sud se ponijeti prema njemu,ushto se grdno prevario i tako je neslavno i zavrshio,dok gospodin Voislav SHeshelj je blagovremeno uochio nekorektnost,i veliku pokvarenost tog;SUDA:i svih ljudi koji u njemu rade,te uvidjeo da nema prema kome da se ponasha solidno i korekno nego uprasvo onako kako se i ponasha! Veliki pozdrav iz\"REPUBLIKE SRPSKE\"
Ok znamo da je ratni zlocinac seselj jedan seljak i primitivac neg HOCEMO PRESUDU?!to se ne pamti u analima da se glavnim krivcima genocidasima i ratnim slocincima srbskim krvolocnim ubicama ,milosevic,karadzic,seselj nisu date presude???? sest godina je taj seljacki krvavi opanak u zatvoru i jos mu niste dali presudu? to je vise neg skandalozno,to je sramota za pravdu i ljudsku svijest!
Ne kaze se \"djaba\" nego \"dzaba\", balij-anderu nepismeni.
treba njih streljat obadvojicu i seselja i karadzica kakvo sudjenje kakvo sta samo djaba trosenje para