Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su ti "promicatelji europskih vrijednosti", divna hrvatska mladež!
ništa nisu bolji ni veliki islamski vjernici iz bih koji iftarom gađaju ljude
ajd, bar niko nije izboden Ćakijom. Za to Ćitamo Sa. hroniku. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Dalmacija je osjetno isfrustrirana postala narocito ovo oko Splita.
Cuj vrijedjali! Gdje je sloboda govora? Ljudi je nisu fizicki napali. Rekli su svoje misljenja i za to zavrsili u zatvoru. Ti isti Hrvati u Titino vrijeme, kad se za izreceno misljenje rizikovao zatvor, to nazivali nazivali "kultom licnosti" i "verbalni delikt". Koji je ovo k..... ne smijete danas ni ministru reci sta mislite.
Oohh pa gdje je sad sloboda govora nosioci Europskih vrijednosti :) :) :)
verbalno vrijedjanje je daleko od Evropskih vrijednosti i slobode govora.
@A92 jeste kad se treba vlastita guzica zastititi. Da su ovako lajali po nekom od Bosnjaka ili Srba onda bi za "nosioce Europskih vrijednosti" to bila sloboda govora. Cudi me pa se gdja Predsjednica "nosioca Europskih vrijednosti" jos nije ocitovala po ovom pitanju i optuzila Bosnjake da su svojim djelovanjem iz Ilijasa imali negativan mentalni utjecaj na vrijedne i cedne huligane Lijepe Njihove. :) :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kod nje su uvijek sise na izvolite i onda se cudi kad neko zagrize na provokaciju
Janica Kostelić je vrhunska bivša sportašica, koja se posve kompromitirala uhljebljenjem u HDZ-ovske lopovske institucije, tako da me vrijeđanje ne iznenađuje. Osuđujem vrijeđanje, baš kao i preveliku kaznu. A osim toga, ne mogu se načuditi koliku je medijsku pozornost dobio taj marginalni i skoro posve bezopasni incident.
Pa ona je promovisala Hrvatsku kao nijedan HDZ-ovac ili bilo koji politicar u Hrvatskoj i za to nije dobila nista od drzave.Zasto i ona nebi malo zaradila na tome.Ima njih dosta koji su zasluzili gore,koji samo nanose stetu Hrvatskoj ali njima ovi junaci nesmiju nista.
@ante k Pa da je ušla u SDP-ovske institucije, ista stvar. I oni su lopovi kao i HDZ-ovci. Već nam skoro 30 godina obje stranke dokazuju svoju nesposobnost i korumpiranost. Da je Janica pametna, ne bi se mješala među ta govna.
oj jano oj janice ne na pišu bez kabanice
demokratija na saudijski način
KLIX LAŽE
Idioti!
SEretarke klixE😂😂😂
janica ima više medalja nego srbija i slovenija zajedno bih naravno nema ni jedne medalje s čim je zvanično najnesportskija nacija europe uz kosovo i andoru
@lik55555555 izvinjavam se kosovu znači bih na dnu europe
@KIKSER100 kad pozelite koji cas kosarke samo se javite