Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haman koliko toliko funkcionise pravna drzava.. svaka cast !!
koji ba doktori samo Ogulin Ćulibrk Oglo
A šta je sa bh liječnicima? Oni su još gori. Sarajevo-Zenica-Tuzla ne zna se gdje su gori. Postavljaju pogrešne dijagnoze na osnovu kojih vrše pogrešne operativne zahvate. Poznajem čovjeka kojem je poznati zenički ortoped K.T. postavio pgrešnu dijagnozu i poslao ga na hirurgiju gdje mu je urađena pogrešna operacija. Kada je dobio novac pacijent je poslat u Tuzlu na ortopediju i naravno i tamo iz dva puta operiran. Tek kada je psihijatar potvrdio da je pacijent normalan i da nije hipohondra na osnovu nalaza potvrdili dijagnozu srpskog ljekara iz Doboja i tek treći puta \"uboli\" u sridu i potvrdili apsces u kuku. Toliko o ljekarima i njihovoj bolesnoj sujeti. Čak i ovaj prevarant Torabi mi dođe pošten i sa barem malo ljudskosti u sebi za razliku od DOKTORA MEDICINE.
eh ovako treba i one naše sa GAK-a pohapsiti, sve čekaju da im daš koju stotinu eura da bi uradili svoj posao... inače može neko i umrijeti