Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zajedno uletili u govna, a iz njih se svako pojedinačno čupa ! Osim BiH, ona se najbolje osjeća a bogami i vlast u takvoj situaciji ko svoj na svome ! P.S: sa Agrokorom je propala Jugoslavija 2 a bogami bivše republike, jer na globalnom tržištu gdje je poslovni takmac Kina sa 2 milijarde ljudi zemlje sa 2 miliona nisu ni buhe !
Jel otišao autoputem preko Sandžaka?
Ne treba da brine Agrokor...bosnje ce i dalje ici u Konzum, ko bi okrenuo ledja drzavi cija premijerka Kitarecic Kolinda gradjane BiH naziva opasnim islamistickim terorisima rastrkanim po stotinama teroristickih kampova za obuku sirom BiH, koji prijete evropskoj demokratiji, stabilnosti, miru, sigurnosti, prosperitetu...