Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SANDŽAK JE BOSNA!!!!!!!!!!!!!
BOSNA JE HRVATSKA!!!!!!!!
Sandzak je Bosna isto kao sto je RSK Srbija. Dakle nikako, nisam rekao RS jer ona je politicki entitet, Sandzak je geografska oblast u Srb i CG kao sto je danas i RS krajina.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Oj, Sandzaku mjesto moje drago, ti si ponos, ti si nase blago, i kad odem ti me zoves sine, ti si mjesto moje babovine!!!!
Oj sandzaku moje omiljeno mjesto ako mi trebaju kriminalci i vehabije
Navedi mi primjer ? Hajde da cujem, argumenti ???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jel Džudžo bjese onaj lik sto rece da nije naski imati -ic nastavak na prezimenu, pa se on sad umjesto dzudzic zove dzudzo??
pa normalno da je najstabilniji u regionu kada su sve sandzaklije dosle u sarajevo
manki RS ce se utopiti u Srbiju ali Sandzak nece izaci iz Srbije pa mozete i dalje da sanjate o tome a sto se tice referenduma on ce biti ma koliko bosnjaci kukaju Valentinu Incku.
Preporod bosnjaka nema sta da pokusavamo jer ce to biti volja naroda i to srpskog a vi sa vasi 23% radite sta hocete.Te tvoje pretnje nikoga nece uplasiti.Jednom ste imali srece drugi put necete
naravno, svi nestabilni vamo dosli :P
To je zbog dobrih mantija. Da se u Bosni i Hercegovini prave mantije dobre kao u Pazaru ili Sjenici, sad bi BiH bila najstabilnija.
pa svi su u sarajevu,ostalo samo stariji ljudi i zene...tako su stabilni
Nije to nikakav sandzak, to je raska oblast. Sve ste mislili da ce te se usrecit ako se odvojite od Srbije, a ispalo je da svi grcate u g o v n i m a. Prijatno g o v n a r i.
Jadna Bosna sa svojim komunjarama i olosima koji svoje cerke udaju za vlahe iako ih je taj isti vlah drzao u logore ne tako davno. Samo sreca u nesreci su djeca sehida koja izgleda ne zaboravljaju sta su im cetnici ucinili, e ako vas oni ne spase vi ste propao narod. Nase su oci uprte i dalje prema Bosni, a oni koji nas ne vole mogu samo da nam …….!!
Sandzakljija dosao nesto da prica o ratu pfff buahahaha Samo uzeo BiH pasos i glumio neki mucenik po zapadu.
Pisam ti se na tvoj pasos! Nikad ga uzeo nisam i ne treba mi. Sigurno ga nebih ni dobio jer znam kako se vi ophodite prema nama. Dok smo placali te iste pasose 90-tih bili smo dobri, dok smo slali pare da bi ti imao sta jesti i tada smo bili dobri, sada ce biti da ni ginuli nismo vec smo se sami ubijali.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj scena jednom na pijaci,neki djed se dere krv pije a sandzaklija nije,ispostavilo se da prodaje zenske uloske izmedju ostalog
Nit me zanima sandzak nit sandzaklije, drzite se nase lijepe i dovoljno zanimljive BiH. A ti mali o sandzakofobiji ne rise...
Previse sandze u Sarajevo, nek bude Bihac glavni grad.
Kako previse ??? Taman !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
pa opet svi lete u sarajevo...
kako i nece. Sve sto ne valja doslo je u Sarajevo
obrezuju li jos klitoris zenama na sandzaku???
nek vi u tuzli jedete krmetinu i pusite sa ceradom
ma mojne ga intelektialac on je kačavendin pacijent