Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
run Ivo run!
Hrvatska je konačno odlučila da raskrsti sa organizovanim kriminalom... Svaka cast. Razocaravajuca je cinjenica, da dok se u CRO hapse i zatvaraju i oni najmanje grijesni (ali ipak grijesni) politicari.. nar Nedzad Brankovic i onaj glavonja nemogu da mu se sjetim imena... oslobodjeni... I to ti je Bosna i Hercegovina. Gledam ove slike Sarajeva pod snijegom, kako lijep grad i lijepa zemlja, a tako zlo i pokvareno vodstvo i vlast u njoj. Zalosno sto nase generacije (mi zivi) necemo docekati osjetniju promjenu i kvalitetniji i dostojanstveniji zivot u BiH.
Kad BARAŠIn počne da hapsi kod nas, zato i žele da ga ukinu..
Dosao Ivo na granicu i pita ga carinik: \"Koji je razlog vaseg dolaska u Sloveniju?\" Kaze Ivo: \"Dosao sam kupiti zimske gume, kod vas su jeftinije\" Carinik kaze:\"A niste trebali, doma vas cekaju LANCI !\"
E DA MI JE U BIH DOCEKATI DA UHAPSE NEKOG OD PREMIJERA
Cini mi se da nesto ne cujem vise da je za svu kradju i korumpciju kriv Beograd i SFRJ!? Ajmo uje i bosanski zmajevi, da vas cujem.
i ovakva osoba je krojila sudbinu nama Bosancima i Hercegovcima