Komentari (784)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuva kišobrane kraj vrata.
Kad dodze u Bg. zabrinuti pogled u daljinu.., grizuci debelu tulumbu( usnu) prozbori: Braco Srbi sta da vam kazem, ceo svet je protiv Srba, radim i dan i noc ali ne mogu protiv sveta.
Ovdje svako radi jedan drugom o glavi. Ovaj što pije vodu je Aleksandar Soroš, sin Georga Soroša zadužen za migrantske rute kroz "zapadni balkan".
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovako je sjedio sam za snajperom na Jevrejskom...
jao vučićevih botova što se natakarili. Onaj gmaz iz BIA ih šalje. Koje propalice.😂🤣😂
Blago klixu uzima na ovim BIA botovima
Nemojte bre coveka. On je sam izabrao da sedne u drugi red( ali u kur.u) Protokol ga je smjestio gdje i pripada. Njega bre prvi red ne interesuje, ajde breeee..
Uvijek je bila " MAGAREČA KLUPA "
🤣🤣🤣🤣🤣...ocito da bosnjo skolovan u Fojnici na privatnom "Huniverzitetu" prosto nema pojma sta znaci "Forum". Bosnjo posto ima 5 minuta skole sa odmorom ne zna sta su "Naucni Paneli", cak nije upoznat da postoje "Predavanja". Bosnjo konta da se u Davosu sastaju samo ministri i predsjednici.....
Svako prisutan na Davosu EKSKLUZIVNO moze da se prikljuci Predavanjima, Forumima, Panelima,POLITIKE, NAUKE, EKONOMIJE..i 'sazenta' i upozna se kuda i u kom pravcu to bi moglo i trebalo ici. Ako u prvom redu sijede sve ekonomisti zaduzeni za Energetiku i razgovaraju na PANELU,..zasto bi bilo koji predsjednik sjedio s njim, osim onoga koga to i interesuje da cuje a ne da ucestvuje. Al blago se vama, vasoj pameti i vasim liderima. Svima se smijete tako smijesni
Ovo ti je isto kao da na slavu pozoves ljude, a onda nepozvan upadne kabahadija.Gde cemo ga. Na balkon. Haha
Nije važno ko gde sedi, nego šta će da kaže. Činjenica je da je Srbija ekonomski najjača država na Balkanu koja se zalaže za mir i stabilnost, bavi se ozbiljnim temama koje su u interesu svih evropskih država, a to najviše boli one koji ne vole srpski narod i Srbiju i predsednika Vučica.
Činjenica je da je Srbija ekonomski najjača država na Balkanu koja se zalaže za mir i stabilnost, a to najviše boli one koji ne vole srpski narod i Srbiju. Nije važno ko gde sedi nego šta će da kaže, a činjenica je da su svi gledali u Vučića kada je ustajao da govori o ozbiljnim temama koje su u interesu svih evropskih država.
Tolika mržnja i zavist na stabilnu politiku predsednika Vučica vas tera da izmišljate ovakve laži o njemu.
Sedi sam jer je kvlalitetom i znanjem iznad ostalih!
Ako je najvažnija tema gde je seo danas Vucic pa niko vise na balkanu problema nema. Seo u zadnju klupu? Pa? Izbegao sve one u prvom redu sto obicno pljuju. Prosto
Nije čovek hteo da sedi sa njima, vidi se da je bilo mesta.
Nije važno gde sedi važno je da zastupa interese svoje zemlje.
Mnogi bi voleli da imaju podršku naroda kao što ima Vučić. Ljubomorna mogu samo da pišu gluposti.
Slika sve govori. A vi pratite zapadnjake i klimajte glavom. A on nije hteo da sedi sa ostalima ima prazna stolica ispred
Slika dovoljno govori da neko ima svoj stav i svoju politiku a ne kako mu zapadnjaci namignu. Zapitajte se vi drugi sto kada zapad Kine svi ste vi bolesni i dobijete na pluca. Inace nije hteo da sedi sa njima vidi se ispred prazna stolica
Neka sedi Vučić sam bolje je, i mene bi bilo sramota da sedim sa ovim EU bolesnicima koji hoće da Srbija uvede sankcije RUsiji i da priznamo nezavisnost Kosova i Metohije.
Na tom ekonomskom forumu u Davosu od osnivanja nije bio pozvan ni Tadić, ni Koštunica, nijedan predsednik pre Vučića. Od Srba je jednom neprimetno gostovao Božidar Đelić i jednom je bio Branko Radujko. Dok evo već 10 godina zaredom na ekonomskom forumu zovu Vučića da predstavlja Srbiju, tako da koga briga gde je pozicionirana čija stolica.