Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pucate mi minuse, ukidate mi accounte, ali džaba... istina je istina.. beba sa dvije glave: slika: http://www.newsgab.com/attachment.php?attachmentid=541011&d=1400015479 beba sa tri gave: text http://www.stabroeknews.com/2009/archives/06/09/baby-with-three-heads-suffers-complications/ beba sa 8 nogu: http://img.thesun.co.uk/aidemitlum/archive/01491/baby-with-6-legs_n_1491607a.jpg koju god kobinaciju poželis, Bog dadne...
mislim da malo pretjerujete sa izvještavanjem o ovom nesretenom slučaju.
ipak je ovo info portal, a ne sapunica
svaki dan padaju helići, bebe umiru , rađaju se sa 8 nogu i tri glave. svijet je surov.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prodajem paprike roge u teglama od po 10 litara.
Jednu zavuci mami i to mokru.
Nije siroto dete ni znalo da je zivelo :( jako tuzno. kakav splet nesrecnih okolnosti se okomio na ovo neduzno stvorenje, prvo problem sa transportom kolima hitne pomoci zbog odrona, a onda i pad helikoptera. Mislim da su joj trebali dati i ime pre sahrane, ne mozemo je pamtiti samo kao "bebu".
RIP :( sudbina...
Žalosno, žalosno što ostadoše porodice iza ostalih ljudi iz posade, i žalosno sto se desilo našim komšijama, jer da je to dalje od očiju drugačije bi bilo, ali ovako teško je bgm, ne znam nemam više riječi osim riječi sažaljenja i saučešća porodicama i neka izdrže.
RIP bebo nevina
sta ti je zivot rodi ga maloljetnica, koju je napumpo kriminalac a ono ni krivo ni duzno strada zbog njenog nezrelog tijela neka im je svima laka crna zemlja balkanska
naravno da je nevina, neće se seksat sa 5 dana
R.I.P maleni andjele .
Dennetska ptica aBd...
A meni je ŽAO onih koji u to ne vjeruju @Šaran 11
klix BUDITE LJUDI, ISKLJUCITE KOMENTARE!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)