Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"U ime Fudbalskog saveza Srbije od Miljanića se oprostio predsjednik Tomislav Karadžić.\" Sve receno o Jugosrbiji ili Jugosmrdiji. I naj glupljem previse.
E jadnici nesretni Taj Miljanić je gurao Vahida u reprezentaciju i vodio ga na svjetsko 82 a dule savic,snješko cerin,cico kranjčar,moca vukotić su ostali kući.Edhem Šljivo je igrao na svakoj utakmici na prvenstvu,a u ekipi nije bilo mjesta za šestića,sliškovića,mlinarića...Bahtić koliko god mi bio drag nije nikada bio reprezentativni kalibar. 1Pantelić2Krmpotić3Jovanović4Gudelj5Zajec6Stojkovic7Pižon8Sušić9Halilhodžić/ZVujovic10Šurjak11Šljivo.Stvarno ste žalosni,on je podržao jednog od najvećih trenera SFRJ Osima koji je imao tri debakla prije sp1990 u italiji(kvalifikacije za ep u njemačkoj88,univerzijada u zagrebu87,olimpijada u seulu 88)
Agim rusko ime,nije muslimansko?Rodjace popio si bakine lekove.
Pokoj mu dusi,al je Milljan zvani chicha bio pravi satrolog,mogo je pricat satima a da ne kaze nishta!Piso ja i ogromne izvjestaje,u kojima je oblasnjavao zasto repka opet nije uspjela,niko nije to citao.A od njega i pok. Milana Ribara nije bilo grubljih fudbalera.Tako oni slome nekog igraca, pa se sudiji klanjaju do zemlje,da ne bi dobili karton.Al cudo jedno kako je bio priznati autoritet,znao je javnosti zamazat oci shupljom pricom, slicno ko Ciro danas!
zaebo si se, agim je rusko ime, nije muslimansko!!
kao sto mnogi kazu ovdje ipak je on srbin
Miljanić je uništio reprezentativnu karijeru Vahi Halilhodžiću, e to je istina ako niste, znali, jer su se uglavno forsirali igrači drugih nacionalnosti, najviše srba, e to je istina i nije laž, aDUŠAN SAVIĆ je čovjek koji je bijesan zbog hapšenja Mladića, eto toliko o tom čovjeku......
Vahid Halilhodzic je kao igrac Nanta,zahtevao da jedini trenira u opremi na kojoj je pisalo Yugoslavia.Fenomenalan igrac,ali nikad prvi strelac Yu lige.Vise je igrao za repku i od Savica i Filipovica,zajedno.
@neupucen Ismet Hadzic,Enver Maric,Hadziabdic,Halilhodzic,Susic,Sljivo,Bazdarevic,Baljic,Pasic,Halilovic,Skoro,Tuce,Kajtaz,Hadzibegic,Jozic,Capljic,Sabanadzovic...Je li dosta majstore?
Jel ovo onaj što nikako nije mog\'o staviti u tim nekog igrača sa muslimanskim imenom, a za Papeta izjavio da je \'krampa\'? Truhni sad u ravnoj zemlji Serviji, Bosna živi dalje. p.s. Zvezda, Hala Madrid, ne zna se koji su odvratniji
Moze neko da mi kaze koji su sve Bosanci igrali u Smrdoslaviji kad je ovaj bio trener?
Jedno go*vno manje na dunjaluku.Koji i.d.i.o.t.i.z.a.m. od ovog p.r.o.k.l.etog k.o.m.u.n.isticko c.e.t.n.i.c.k.og portala,s.m.e.ca od portala bolje reci.Ko je bio Miljan Miljanic?Isti onaj koji je rado stavljao u srbo(pardon YU) selekciju Dusana Savica iz\"Zvezde\" a zamjena mu bi Filipovic,takodjer iz \"Zvezde\"dok je VAHID Halilhodzic bio proglasavan najboljim mladim igracem i najboljim seniorskim strijelcem Evrope al ga Miljan NIJE ZVAO jer je-VAHID!..kada je Edin Bahtic igrao ko singerica ali to \"mesto\"je bilo rezervisano za Srbu nekog..isto i sa Mesom Bazdarevicem, Secerbegovicem,Kovacevicerm i ostalim BOSNJACIMA.UVIJEK je prednost imao Srbo..zato,Miljane,zemlja ti koste izbacila..dobro te se sjecam snjuho...a ovi koji zale zxa tobom,da Bog da sutra zalili i za njima..
@ Bosanac E jadnice jadni, mrznja te ta pojela k\'o rak, do kosti! RIP LEGENDO
Maadrid sedamdesetih,sahrana fasistickog generala Franka,Miljan tr.ener Reala,komunista,drzi ruku na srcu.kBio je starsno sposoban covek.@BH ZVEZDAS,Riberi je promenio veru ali je ostao Francuz.
@Sumadinac To nisam znao, hvala na inf. I trebamo konacno shvatiti da postoje Srbi islamske vjeroispovijesti a ne kumiti ih odmah bosanskim Muslimanima ili Bošnjacima, kao i Bosanci pravoslavne vjeroispovijesti a ne kumiti ih Srbima, itd.
Bog da mu dusu prosti,hvala mu za ZVEZDU I DZAJINU generaciju?A da li znate da mu se otac zvao Agim,Srbin islamske v.ere