Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Civilni PROFESIONALI SRPSKI SNAJPER.......ima ih ko otrovnih smrdljivih gljiva...................................! Kote se sm.rdi po Rusiji pa dodju na Balkanu da pokazu svoj \"basic instict\"...............!
srbija je jedna teroristicka skupina silezdija, snajpera, krvoloka i ub.ica...............jadna evropo koga imas ta tvojem tlu..........!
za sve koji misle kako je albanska strana nevino jagnje http://www.blic.rs/Vesti/Politika/268109/Pogledajte-snimke-Caure-i-tragovi-krvi-posle-pucnjave-na-Brnjaku
a da mi \'sipcima\' posaljemo nase \'zlatnog ublehasa\' da sredi srbe, jer on je to vec naviko.ujedno se rjesimo \'predstavnika\' hrvata u predsjednistvu i svi sretni i zadovoljni !
srbi imaju mesec dana vremena, dok je amerika zabavljena oko budzeta, da pokusaju vratiti \"drevnu srpsku zemlju\". napred srbi, ili ste piccice? za kralja i krst i ratni plen!!
Cuj zale?! Zapale vatru pa je gase benzinom...
Čuj, život mu nije ugrožen, a Zumberi poginuo?! E, svašta kod vas, ko ona džennaza u Cazinu - čovjek sad mrtav, sad odjednom živ!
jedanaeste jedanaeste Srbin pobedio.... A sad ćete da čujete kako i zašto je pobedio. Sa nama u studiju neki od najvećih umova današnjice rusofili iz Čikaga i Jevropske unije pa krenimo redom: