Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametan cova, cini mi se najpametniji od svih politicara na Balkanu. Znao je kako da mirnim putem ostvari sve sto je naumio, a sicusna CG ce po GDP-u za 10-15 godina biti bolja od svih bivsih ex-yu republika.
I ovaj će ko Sanader ...samo je Pitanje Vremena ... Sreća da su tu Ameri i EU, inače nikad se nebi ovakvih Riješeili ... Pravda je Spora, ali Dostižna ..... Iskoristite SVOJU Priliku .... Zaradite na Siguran i Provjeren nacin ! Rad od Kuce preko Interneta Zarada Mjesecno 2.000$ i Vise Siguran i Dugorocan Posao SIGURNA Isplata 100% Pogledajte Dokaze http://gdi-system-goldenhouse.weebly.com/ http://www.internetbrzazarada.ws/buxptc Email: [email protected]
Njega udar tek ceka.
isto kao Branković, nahapali se pa \"svojevoljno\" odlaze da ne budu pod udarom
Kad prepisujete, sredite to malo. Sad je naslov \"Sa vlasti sa, otišao samovoljno\" Šta li to znači???