Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ruski major smatra BiH NATO teritorijom. Zanimljivo, zanimljivo :)
šta je babi milo to joj se i snilo 🙂 on je rekao da je u bih nato baza. jes' da su pravne norme amerima zadnja rupa na svirali, ali nato trupe u bih su pravno isključivo kao garant unuteašnjeg ustavnog poretka bih, a vojska bih samo u statusu spoljnog partnera u okviru partnerstva za mir.
Po Dejtonskom sporazumu, samo NATO (danas se to zove EUFOR) od stranih vojnih snaga može da djeluje na teritoriji BiH, u koju naravno spada i RS. Prema tome, vojni dio Dejtona je povjeren NATO-u potpisom Alije, Franje i Slobodana.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa ja neće se ratovati u Rusiji, Europi ili Americi... Ima bojni poligon zvani Balkan... Tu će ponovo koplja da ukrste Ameri i Rusi... Što bi njihova djeca ginula kad ima kad ima glupih balkanaca... Samo im kosku baci i gledaj... K'o paščad kad se pokolju...
Smo 4 zemlje u Svijetu posjeduju S400 i Pancir. To je toliko mocan sistem da je bukvalno istjerao americku avijaciju iz Sirije samim svojim prisustvom. Naravno da Srbija ne moze dobiti makljazu tj rat protiv NATO-a,..ali ovo oruzije im je SIGURNOS da ce NATO makar ruku, levo ili desno oko izgubiti 100% u napadu na Srbiju. Pa sad ti kreni
@Romanija75 GLUPANE .OVAJ 'JEDAN' JE USAO U SRBIJU JER JE NATO TO DOZVOLIO/JER SU PROLAZILI KROZ NATO VAZDUSNI PROSTOR/ PA CE NAKON 30 DANA VRATITI. ZA EFIKASNOST TREBA NAJMANJE 20. TO SRBIJI NE TREBA JER NITKO NEMA NAMJERU DA JE NAPADA. ZAPAD CE IM SAMO UVESTI SANKCIJE KAO STO SU RUSIJI I TURSKOJ! FINANCIJSKE SANKCIJE SU NAJMOCNIJI SISTEMI!
on Republiku Srpsku ni nesmatra BIH...
kad se čobani biju preko magarca
Evropa zatvori granice za Srbiju i za 10 dana Srbije više nema a tu ni Rusije,valja jesti ,sta kaze NATO baze u BiH hehe
MAJORE ne seri, NATO je preduslov da se postane clanica EU! Ako Srbija to ne zeli, nek ne jebe nas onda!
Srbija sad ima puno bolji pvo nego devedesetih! Puno bolji i sada bi umjesto 3 dana izdržali 6 dana prije potpisivanja kapitulacije! Hahahahahahaaa
".... jer je Srbija bukvalno okružena NATO bazama u Rumuniji, Mađarskoj, Italiji, BiH i Bugarskoj", rekao je ruski general. " vlaaaaaahahahahahahahaa
A Srbija ce radio snadbijevati Rusiju topovskim mesom u vidu svojih gradjana i djece. Ostavite se raketa i ratova mjku vam vasu!!! Samo da rata ne bude!
Ova zadnja rečenica je vic godine 😁😂😂... Čuj da Srbija kupuje S400, pa oni za kifle nemaju a da kupuju tako skupe igračke.
Kad u svijetu nije bilo drzava nije bilo ni velikih ratova.drzave su najveće zlo obicnog covjeka.
Srbi uvijek glineni golubovi tuđih interesa. Ništa iz svoje istorije nisu naučili. Rusi su ih kroz čitavu istoriju, osim nekoliko momenta u Prvom svjetskom ratu, ostavljali na cjedilu. Nikako da skontaju da velike sile, primjer Vijetnam, Sirija, Latinska Amerika, ratove vode u tuđem dvorištu, a suvišno je pisati ko, u čitavoj priči, najviše strada. Narode u pamet!!!
Rusi gledaju tog prostora samo za svoje interese protiv NATOa a Turska protiv EU
Neka istok i zapad ratove vode pred svojim vratima a ne na balkanu.
Znamo da su zapadnjaci jako okrutni, stime njima kad pukne film sigurno ce Srbiju da prebace blizu Rusi. To sto se Srbi prave mutavi i sa floskulom o neutralnosti, a zna se da su oretisani Rusiji. Bice im jako ugodno između cekica i nakovanja.
sere ko foka... dok ima budale poput vucica i srba balkan ce uvijek biti bojno polje