Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok se jednom ne smrkne, drugom se ne svane. Srbija je profitirala dolaskom ruskih državljana. Najviše su profitirali oni koji izdaju stanove.
Порез на доходак је 10% а не 15.Нису само дезертери у питању,већина заправо није. ИТ и остали којима је неопходно пословање са ЕУ су већина. Доста жена и деце .Кирије су смањене. Први талас је плаћао. Сад иду и по мањим градовима. Генерално корист за Србију озбиљна.
Jel to vulin riko😏rekao..😂
Gotovo je.Smestili su se.Večina ostaje Osim IT koji su podigli za 500 mil evra,otvaraju kafiće,pekare,igraonice,agencije za nekretnine....30% su otisli po drugim gradovima. Počeli su da pristižu i oni sto su bili u Gruziji,Turskoj,Azerbejdžan..
Od tih 9000 kompanija koliko je radnika zaposleno ? Sve je to šuplja priča
Kompanije samo radi boravka
Ja i?
Kako je mosnjma krivo 😂 podivljali u komentarima. 😂😂
Čim dobiju srpske papire sa kojima mogu u EU, eto ih na Zapadu, pa neće valjda u Srbiji ostajat...
9000 kompanija 🤣🤣🤣🤣🤣
a bosnjo nesposobni nists ne zna raditi
Pa ja sve kupuju preko srba ne jegu srbi sankcije otvore firmu rexport rusima ubise od posla nikad im bolje nije bilo
Vucko ce imati probleme s njima a i srbija
Imaju braće za sitne novce da im zarađuju
Ja radim sa njima. Privatna firma... Mnogo para donose, mnogo para se okreće al zato inflacija ubi. Beograd i Novi Sad skupi kao Firenca.
Ma to je samo da pasoš dobiju i onda se odkrenu Ruskog, i prijave se za EU negdje dalje.
Jeste, ti si vrsio ankete po Srbiji pa znas 😂 Koja gomila zlobnih komentara na ovu vijest.