Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Srbiji je SDA stranka imala najvise glasova, ali je to sve prikriveno i zataskanao i namjesteno od stranih placenika iz EU i Zapada, srbi nedajte im se vi znate da ste glasali za SDA, a ovi hoce samo da vam opljacakju drzavu imperijalisticki cionisticki rezimi
sta misle klixovci, hoce li srbija uci u eu do 2022
Nece!!!Hrvati prete blokiranjem ulaza!!!
Mozda ne do 2022 ali ce uci postati cland kad tad.!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gospodin Aleksandar Vučić, hercegbosanac pravoslavac iz hercegbosanskog grada Bugojna.
A Stranka zdravog razuma Srecka Sojica?
oni nisu preripali celzijus:)
HAHAHAHAHAHA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Heejjj Vuce lopove, sve ti oci govore.
Mi is SBB i nas vozd Radoncic cestitamo cetnickom dobrovoljcu Vucicu i ostaloj cetnickoj braci na pobjedi, i nadamo se da ce nam pomoci da prevarimo muslimane iz BiH da glasaju za SBB pa da mi kasnije sa ostalim antibosancima lakse ukinemo drzavu BiH a muslimane dovedemo do nestanka..
e mogu li se ja zaposliti ko zeleni kmer. tanak sam sa parama, a trebaju mi gadno. ovisnik sam o zlatnim kašikama. nećete se pokajati. mogu i sebiji donositi kafu u abdulaha nakaša, nije mi problem
joj ovih placenika SDA pun mi vas je Qrac po klixu !!!!!!! Znamo mi da se vi najvise bojite Radoncica i SBB-a na iducim izborima ali ne morate ovako jadno da padate i da sirite propagandu!!!
Previše sličnosti sa Miloševićevim vremenom...