Predsjednica Skupštine Srbije
0
Rezolucija o Srebrenici do marta
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uh jesam se od srca nasmijao,pipu i njegovome kukanju i ovome iza njega sto brine da li je popio lijekove-hahah super likovi. pipo hajde malo kada prilegnes otidji u prvu ustanovu i izvadi potvrdu da si lud pa da znamo zasto ovako cvilis i nasmijavas ljude
Muslimanima je ucinjen tezak zlocin samo zato sto su pocinili genocid nad Srbima tokom rata \'92 - \'95. Zlocin je trebao da se desi iz prostog razloga da se etnicka slika popravi, znaci pre rata Muslimani su bili vecina u Podrinju, da Srbi nisu to uradili sto jesu bili bi jos veca manjina u delu zemlje sto je njihova vecna dedovina.....e preko toga jednostavno nije moglo da se predje!
jel si popijo lekic jutros? ajde popih ove lekove sto ti je cika doktor dao, ljubi te majka, pa malo da prilegnes da odspavas...
Mazanje ociju! tadic i jeremic cuvaj licno najvece ratne zlocince hitlera ratkamladica i hasica,OVO je vise neg parodija pravde i srbske SANu ideologije, danasnaj genocidna nacisticka srbija je gora od prije dvadeset godina! A sto se tice rezolucije koju oni predlazu i hoce da izaberu IMAMO crno na bjelo da je srbija jedna kolektivno bolensla nacija bez svijesti i srama!kad znaju kolektivno stiti najvece siledzije,koljace,teroriste,ubice ONDA od srbije ne treba nista ocekivat vec NAJGORE! Ova maskarada o rezoluciji Srebrenice je samo mazanje ociju i pranje mozga za dobijanje vremena!A moze ta nacisticka srbadija izabrat hiljade rezolucija to je ne oslobadja svih ZLOCINA i GENOCIDA,UNISTAVANJA BiH-e!Nije jos srbija osjetila sta je pravda;DUZNA je ona stotina milijardi eura a i pravde BiH-i! DON\'T FORGET! Pocelo je u Vukovaru zavrsilo u Srebrenici! BiH4EVER!
Autusticna Slobina vakur.