Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će Toma Nikolić praviti rupu od Srbije kao što i javno obećao,kao da dosad takva rupa nije pojela dovoljno ljudskih života i teritorija. http://www.youtube.com/watch?v=-ls_NYRYTWw
Za nas je bolja pobjeda Nikolića. Svi su oni č_e_t.nici, samo je Tadić prikriveni. Slično kao i sa Dodikom. Bilo nam je bolje dok je bio SDS. Ovako medjunarodna zajednica toleriše tzv srpske demokrate. Čestitka Zukorlću na kandidaturi. Možda baš njegovi glasovi presude.
šta se mene tiču izbori u srbiji, možda i promijeni predsjednika ali ona neće mijenjati svoju politiku. sve je to gotovo pa isto
Jao sto bi volio da hoce ovaj Nikolic pobjediti!!!
bolje poturica nego turčin po pradedi
Dan žalosti u azijatskih 24 posto BiH - p o p u š i l i obojica njihovih favorita, i muftija Zukorlić i Čedo Poturković. Dan radosti u RS, prolazi Tadić, kojeg podržava Dodik.
ima li Čedo mustafa Jovanović ikakve šanse?
poturice,valjal vam Tomica? m...a..j..k..u vam poganu
muftija može samo da ga duva doživotno...ako se bude k--u--r--c--io,šaljemo m bespilotnu tehnologiju u Sandžak
Muftiju za dozivotnog Prijedsjetnika
koja zena nemos vjerovat :) http://j.gs/1663782/jordancarverbigboobs
Tomislav Tomo Nikolić-predsednik Srbije i Republike Srpske
taman za onaj jedan i po posto sto je uzeo zukorlic