Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne moze drzava da funkcionise kada u toj drzavi ima drzava koja sve radi da toj drzavi onemoguci da bude drzava. Kratko jasno.
Svaki Bosnjak koji je napustio BiH da radi i zivi u tudoj zemlji je izdajica u ravan sa Srbima. Ja cu zivit i od 500 maraka mjesecno ali cu ostati u BiH da je mogu u svakom trenutku braniti od krvolocnih komisija. Vi direktno ste odgovorni za slabljenje BiH kao drzave, njene ekonomije i politicku krizu, i smanjen utjecaj Bosnjaka u BiH pa tako i u svijetu.
Ode iz Sarajeva derpe
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Od 1876 do danas na području Bosne i Hercegovine je od srbijanske strane organizovano 6 ratova protiv njenog stanovništva (Bošnjaka muslimana u najvećoj mjeri) i pri tome oppljačkano ogromno bogatstvo u materijalnim vrijednostima kao i poubijano i raseljeno preko dva miliona njenih stanovnika različitih naraštaja, a u posljednjem ratu učinjen je i genocid na njenom području. Nažalost, to mnogi ne žele da vide ali se rat opet sprema.
Valjda govori i bosanski i crnogorski?
Pohapsiti sve kriminalce u vlasti, ima ih u raznim strankama, troše i raspolažu budžetskim novcem kao da im je vlastiti. Dok političari u BiH ne budu odgovarali za kriminal, od ove države nema ništa. Narod bi lijepo i lako zajedno živio, a ne može od kriminalaca koji se bave politikom u BiH, samo izgleda nepošteni i hoće ovdje u politiku. To sve pohapsiti ili od BiH nema ništa. Kome treba država u kojoj kradu na sve strane narodni novac!
Neka nam posalje Chuck Norissa da ovo ovdje sve pomarise...haha
Турска више није поуздан партнер западу!? БиХ је болесник на апаратима задњих 26 година. Ближа је коми него животу.
U kući vam točka ključanja bila, hebao vas naslov ovakav....
Jel' se svi prave budale ili fakat ne znaju da je izvor svih problema na Z.Balkanu Srbija !!! Zmiji (Srbija) treba glavu razbiti i miran Balkan...
Stvarno lose sudjenje.
penzioner salje penzionere
Koliko smo opsjednuti time da budemo spaseni iz vana nevjerojatno, boli amere neka stvar za nas
Nesto se sprema dali smo opet slijepi koliko puta treba da nasjednemo pa vidi te siptara oni ne ponavljaju iste greske kod njih je besa obecanje i zakletva a mi nikada pameti doci.
čekaj ovaj govori Srpski i Hrvatski a ne govori Bosanski!? Ili vaša redakcija promoviše nepostojanje Bosanskog jezika...Bosanski jezik i naciju su stariji od svih u regionu možete se vi truditi koliko hoćete!
Nedavnim Dodikovom opozivom Dejtonskim sporazumom predvidjenih dogradnji sporazuma isti je prekrsen, mozda i srusen. Ovo krsenje Dejtonskog sporazuma nije sankcionisano od strane OHR-a i visokog predstavnika. Osim toga, Schmidt je obesmislio funkciju visokog predstavnika jer je nebraneci odluke svog prethodnika obesmislio i sve svoje jer i njegove odluke postaju predmetom buducih odokativnih procjena i uvazavanja.
Sve nešto evo kontam, pa da li je moguće da sam Srbin jbt.🤔🤭
Biden se bavi vaznijim pitanjima
Svak se brine za svoju guzicu