Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slično bi se moglo desiti i sa pravima nacionalnih manjina u RH - upravo traže i referendum o postrožavanju pravila za ravnopravnu upotrebu jezika i pisma i to bi, po svoj prilici Hrvati u BiH također podržali iako ovdje cmizdre da im se to onemogućava... i onda shvatiš da su sve nacionalne politike licemjerne, dvolične i sazdane od laži, mitova i sebičnosti.....
Ako zakon dopušta onda je zakonito, kao i jučerašnji referebdum. To što ti pričaš možeš objesit mačku o rep.
Isto tako i Ustav i zakoni su na strani Željka Komšića i njegovog izbora za člana predsjedništva BiH, pa tih istih 96% kuka li kuka, pričaju o nelegitimitetu, ugroženosti, želemehanizme koji će ih zaštititi... paok, onda to terebaju i pokazati kada su drugi u pitanju, ZAR NE?!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sad bi, kad ništa, trebali prestat kukat o MAJORIZACIJI I PREGLASAVANJU od strane brojnijih naroda u BiH i kako su ugroženi....Toliko o njihovom poimanju zaštite manjine i njenih prava...fuj!
Što si ljut-a na ljude? što su ti skrivili?
BH hrvati su stisnuli guzu.
Misliš dzukci...ono šarplaninci
Brak između fratara i mladih ustaščića.............za to je trebalo glasat
Dovoljan podatak,u slučaju da se ovi naši tzv. LGBT počnu kofrčiti..
hahah znaci 4% je pedera
...ili komunista, ili miješano.
znaci da imamo 4% hrvatskih pedera u bih