Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dugo će trebati da fašizam ode sa prostora balkana posebno ako se uzme u obzir činjenica da su generacije koje dolaze ispunjenije mržnjom od one koja je ratovala. kad ponestane para ima da se koljemo do jaja. još ako evropa digne ruke od nas, bit će party.
jedva cekam party,daj rakije i kalasnjikove i idemo,veselooooo opa cupaaaaaa
ne brini se solanum melongena, želja će ti biti ispunjena. u bosni se to događa svakih pedesetak godina, dakle nema još puno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
lako je njima razbit' dvojezicnu tablu hajde kod nas probaj razbit trojezicnu pusenje skodi pusenje skodi пушење шкоди
et ja bi razbio samu tu zadnju :)
Strahote koje su se desile ne mogu se vratiti, postoje ljudi koji nisu ni uzročnici ni izvršioci, prema tome, sve što nije u duhu tolerancije i budućnosti života na ovim prostorima ne podržavam.
I netreba da bude u tome gradu sve dok se srbadija komšije susjedi kako god nakloni žrtvama i usput zivim hrvatima pofafla! P'''a im MATERNA četnička!
I sta sad s tim?? Misli da je neki frajer??
Stvarno mi je zao da tako razmisljas. Nadam se da ces nekad promjeniti misljenje. :)
Ovim tempom postavljanja,skidanja ploca pa hapsenja u Vukovaru za par mjeseci nece bit zive duse
neka napisu na engleskom...
Onda bi se bunili Amerikanci i rekli da ne razumiju engleski i trazili da se to napise na americkom. Mozda bi i Australci trazili da se napise na australskom jeziku itd. Ovdje vise ni Dr. Karakljajic ne pomaze.
Opet ČETNICI i USTAŠE kuhaju - e ovaj vam put ovako fino unaprijed preporučujemo - nemojte za živu glavu opet da pokušate prebaciti vaše pizdarije vamo u Bosnu i pokušate uvuči nas u vaša govnarija - ovaj put smo spremni i jebat če mo vam sve po spisku - BOG - BOSNA - BOŠNJACI
nema prebacivanja, sve je spremno i u bih samo se gleda ko ce prvi da ispali metak. bih je sto se toga tice u centru desavanja bila i ostala, i bez nas to nece proci. nadam se da cu uspijeti negdje daleko pobjeci kad sve krene nizbrdo
E moj burazeru, da samo znaš koliko si u pravu - i ko govori da neče opet biti rata nek laže sebe, ni djeca više ne padaju na te laži. Svi su nezadovoljni sa situacijom - hrvati (7%) htjeli 50% a dobiše 27%, srbi 33% htjeli 70% a dobiše 49%, bošnjaci 46% htjeli 100% zajedničku državu i završiše na 24% i ako su krajem 95:e zajedno sa hrvatima držali preko 70% i Prijedor i Banja Luka pred padom. Pa sad ti saberi i vidjet češ sam da tu mora opet doči do rata, htjeli ili ne.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Super......svaka mu čast..........izdrkanom svetosavlju kakva se god šteta nanese dobro je
Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko tvrdi da je bio u pravu kada je govorio da Hrvatsku napadaju iznutra i izvana.
zar su opet smrdi i cirilica ugrozeni
To kazes tamo u Sirokom gdje ubise momka, a ti se ovde lafo sprdas.
Srbi cak ni ne insistiraju na cirlici, kao ni drzava Srbija, konflikt je izmedju Ustava RH koji je donio zakon dvojezicnosti i Hrvata.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Do materijala je 100%...
primitivci jedni