Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne glupiraj se i ne nazivaj navodnim zlocine koji jesu pocinjeni. Da je Hrvatska sami procisuirala zlocine nebi bilo razloga da Gotovina bude osudjen a da je Tudjman bio vodja svega je jasno i pticama na grani.
ma glupom je jasno da Gotovina kao najviši rangirani iz proteklog rata , mora da odgovara za (navodne ) zločine počinjene u Oluji. Franjo i Šušak bi bili tu mjesto njega da su živi. Kazna nije za Gotovinu, kazna je za rukovodstvo te 95 godine , on se samo našao kao najviše rangirani general , a vrhovni zapovjednik je bio Tuđman. Iz ovog a i zbog slučaja Miloševićm bilo bi logično da se ovedu posthumna suđenja.
Pozdrav i podrska Hrvatskom Generalu od Bosnjaka iz Amerike. Ko god se borio protiv genocidne bande ima moju podrsku,a ne ko danasnji Covic i Ljubic ,ljube g_u_z_u Dodiku...
nidje veze tvoj komentar, SA-X je privatni medij,a drzava je drzava. Ako ti se ne svidja kako regulisu stvari to je jedno,nema drzava nista s tim,nema vise komunizma jarane. Idi ti tamo u Srbiju ili Hrvatsku pa sredjuj tamo stvari,nisu oni tamo nista bolji od nas,a krivi su za sve !
sad ce jos kockasti da se bombama raznose,poceli su se rezati...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sarajevo-x.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mnogi se ovdje toga ne pridržavaju niti moderacija portala to briše baš kao i na forumu. Ista priča! Onaj dole poziva na novi Jasenovac i nikome ništa! Divota! Ali se ne iznenađujem jer znam u kakvom s..nju od države živim!
@bbb dubrovnik Samo mazohisti idu u Dubrovnik ali doći ćete i vi jednom barem u Trebinje. Ne morate baš do Banja Luke i Beograda. @bosanski Hrvat Da sam na vašem mjestu ipak bih ušutio jer ste jedna minorna grupacija koja se baš nešto i ne pita. @ostali Dragi moji dokle god vas ima onih koji iz udobnih fotelja u Sarajevu, Tuzli, Zenici, dopuniti po želji i ostalih mjesta iz fildžana koji žale za nekom olujom mogu samo da kažem da će i dalje biti samo vaši vlažni snovi i da od toga nema ništa ali nekima je izgleda potrebno crtati. Kakvi retardi!
Srpski lobi! Daj ne budite smiješni. Da postoji taj lobi i da je dovoljno jak Srbi bi imali AP unutar Hrvatske još nakon 1945. a svi koji su okrvavili ruke u WW2 bi davno odgovarali, u BiH ne bi došlo do rata a Kosovo i Metohija bi bili i dalje dio Srbije i šiptari bi bili manji od makova zrna u njihovim nacionalističkim zahtjevima.
Kazna je presmiješna. Nije dobio 24 nego 18 godina jer se računa vrijeme provedeno iza rešetaka. Trebao je dobiti barem 40 godina a oslobođeni \"logističar\" barem 10.
AXAXAXXAXAXAXAXXAXAXAXA VAZELIN ZA ANTU XAXAXAXA!!
Placi moli tu pomoci nema !!! :D
Sada vidim na cijoj je strani hag. Poserem se u hag. LJudi su se digli braniti se od neprijateljske horde. Hrvatski narode nemojte zaboraviti svoje generale.Dali smo to zaboravili onu silu koja je krenula na goloruki narod Hrvatske i BIH. Dali da zaboravimo one koi su se prvi suprostavili davajuci svoj zivot za narod. Dali znamo kakav bi pokolj bio da nebijase goloruki junaka. Ovo je cista nepravda od tog suda.
ne pretjeruj
Generalova pakša je spremna jarane a ti ga šipu loma
Za dom spremni BIH+CRO Evo zore evo dana
Bog dečki ajmo složno ne zapjevati čavoglave da je sad vidjeti tompsona kako plače stare mi nek pazi da ga neko ne navuče na pakšu onako tužnog heeeeheeeheeeheeee gotovina pazi da ti sapun ne ispadne u tvorza jarane ima zagorijelih robijaša ugodan boravak generale
A ovaj @Mostar se predstavlja kao nekakav Hrvat a ustvari je nekakav Srbin... sve onako logicno, pa da