Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dovoljno smo hrabri sto smo ostali zivi izmedju dvije stoke
cuo sam da se i kod cerke na grobu \"ukakio\"
Ratko Mladić je čovjek kojeg je lako mrzjeti. Kada je bio na vrhuncu moći, ne samo da se ponašao kao zločinac, nego je tako i izgledao – zadrigli psihopata mutnog pogleda, koji urla, i koji bi vam rado iščupao nokte čisto iz razonode. Osim za mnoge druge zločine, “bosanski kasapin” je odgovoran za ubistvo oko 8.000 nenaoružanih muslimanaskih muškaraca i dječaka u Bosni u ljeto 1995. godine u šumama oko Srebrenice.
Uđe Ratko u Ašku ćeliju, niz nogavice sve mu g*ovna cure, pritrča mu tad u pomoć Rašo, đenerale,što te proljev snašo\'. Tura Rašo Ratku pampersicu, smrde g*ovna žalosna ti majka, Šešelj prvi prozore otvara, smrdi braćo,dajte malo zraka! Pita Ratko a đe nam je Slobo, otišao Bogu na istinu, istinu kletu otkri njemu Momo, kliznu novo tad u Ratka g*ovno. Ne s*eri više dragi đenerale, sva ćelija njega sada moli, sramota je za takva junaka, sav usran,žalosna mu majka. Odj*ebite bagro izdajnička veli njima tada đenerale, takav š*upak,šta se sada može, republiku spasavaj nam bože! J*ebala te Ratko republika, Šešelj njemu čep u š*upak meće, stisni gu*za,junak đenerale, ne daj više da izađe smeće! Izbi Ratko čep ko iz haubice, razli p*roljev na sve četri strane, smrdljivom se on ovjenča slavom, da je Mile sad preCjednik s nama...... on bi ovo žačepio glavom!!!!!\" (skriveni komentar)
Hajmo Maniaci,hajmo Pitari,hajmo Robijasi,hajmo Red Army...svi skupa...1.2.3 \"Uđe Ratko u Ašku ćeliju, niz nogavice sve mu g*ovna cure, pritrča mu tad u pomoć Rašo, đenerale,što te proljev snašo\'. Tura Rašo Ratku pampersicu, smrde g*ovna žalosna ti majka, Šešelj prvi prozore otvara, smrdi braćo,dajte malo zraka! Pita Ratko a đe nam je Slobo, otišao Bogu na istinu, istinu kletu otkri njemu Momo, kliznu novo tad u Ratka g*ovno. Ne s*eri više dragi đenerale, sva ćelija njega sada moli, sramota je za takva junaka, sav usran,žalosna mu majka. Odj*ebite bagro izdajnička veli njima tada đenerale, takav š*upak,šta se sada može, republiku spasavaj nam bože! J*ebala te Ratko republika, Šešelj njemu čep u š*upak meće, stisni gu*za,junak đenerale, ne daj više da izađe smeće! Izbi Ratko čep ko iz haubice, razli p*roljev na sve četri strane, smrdljivom se on ovjenča slavom, da je Mile sad preCjednik s nama...... on bi ovo začepio glavom!!!!!\"
joj mecke na zadnjoj slici
Ratko Mladic kaze da mu se sviđa Den Haag i 2 ostalih stranica, Ratko Mladic je sada prijatelj sa Radovan Karadzic i jos 2 ljudi,
KO MOZE , NEKA POGLEDA DO KRAJA http://www.youtube.com/w atch?v=Vlpi-BeBHNo&featu re=related
RATKO RATKO POSIPU NAN GA SLATKO
promjeni on fin vozni park a ja ne mogu krug napravit ni u glofu 2
Semsa, dodji meni moja slatka, da promjenis pelene svoga Ratka.
kakav svor ovozemaljski moze voli ovog gada SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Naslov je, blago rečeno, smješan. Zar je pravda zadovoljena samo time što je Mladić došao u Hag???????De ljudi, ima li ko da pregleda vaše tekstove prije objavljivanja?
NASLOV VAM JE KAKA!!!!!!!!!!!! PRAVDA PA JOS ZADOVOLJENA CCC
Ma Srbi su bar onakvi kakvim se i predstavljaju, ali vi ste dvolicni sto vas cini gorim od ce.tnika fuj !! bagro usta.ska cast normalnim hrvatima (a ima ih hvala Bogu mnogo vise nego vas fa.sista)
Kako sam na brzinu pogledao na clanak, ucini mi se da pise da je pobjegao o_O xD Ma.mu mu !! Pi.cka si biooo pi.cka si ostoo
Nusrete ,kad saznaš ko si,javi i meni oću i ja da znam ko sam... moj e-mail mevludn gavrankapetanizmetbegović sehhllllaaaammmmm....