Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mujo to je samo dio informacije jer ta auta su uglavnom prodata madjarskoj u najvecoj akciji pranja novca i prvi kontigent je bio oko 4000 luksuznih i teretnih vozila, a to je odradila bivsa garnitura Herceg_Bosanskih ratnih profitera tako da se ta vozila nikada vise nece pojaviti na drumovima Hercegovine
tom narodu nizvodno od Pocitelja zelim svake godine sve vece poplave..da se svake godine sijete kako je nama Bosnjacima bilo pred polavom zvana skutorska pohlepa ostaviti ono sto0 smo sticali citav svoj zivot.pa auta pred duhansku pa ih u djelovima prodavati kucanske aparate slike kauce i ostalu sirotinju jos mnogi koriste....oprvi moj kjo0msija jos mu je moj kauc u dnevrnom boravku...kvalitete nema sta..pa neka pliva skutorija..
jadni ljudi :( jos na Bozic:(
Samo plavi Neretvo zelena!