Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav nepismeni moron.
Jel ovo onaj Srbo sto pise kilometarske lazi o Hrvatima sa kamenjara na vikipediji. Cijeli svijet im se smije kakve gluposti pisu po vikipediji.
@GrabovaDraga Cokiš ga, uzepejko. ❤
Čim ovaj Raspudic kritikuje nekoga znači da ta osoba radi ispravne stvari. Dokazani kamenjarski šovinista, nacionalista pa i zagovarajuci UZP stavove fasHista.
Tacno tako. Propagira anahronu filozofsku misao i ideologiju cije rezultate mozemo vidjeti kroz video isjecke iz Jasenovca. Uglavnom privlacan populaciji koja nema osnove znanja drustvenih nauka.
Koga briga šta govori ovaj novopečeni nacionalista i fašista.
Raspudići-ću , šta ima evropski službenik da nekog ohrabruje , ako je to evropski standard (pa onda bi trebao biti i tvoj , ili si samo zalutao u EU club)...Za tvoju (profesordžsku pamet) informacija , da je Izetbegović još poodavno rekao da će bjanko potpisati prijedlog svih uslova i zakona koje predloži Evropa i Venecijanska komisija.Toliko o eu-ropejstvu , pojedinih...
On se napucava sa HDZ i Plenkijem.
"Dobili smo skandalozan odgovor, gdje je citirala presude Evropskog suda za ljudska prava, a pismo je izgledalo kao da je stiglo iz kabineta Željka Komšića ili Izetbegovića" ako se Gospodinu ne svidja odgovor Evropskog suda onda sto radi u EU? Aj dosta je vise, dosta nam je filozofa poput ovog mazluma, Cosica i Izerbegovica. ODJEBITE SVI PUSTI TE JADNI NAROD DA NAPREDUJE KA EU
Al kad se ove ustasice i cetnicici obuku u odijela i kravate i kontaju da su neki intelektualci, bas patnja za slusati i gledati
Nino je intelektualac u svakom pogledu samo ti o tome pojma nemaš. Ovo su njegovi politički stavovi s kojima se ti možeš ili ne moraš složiti.
Ovaj ustasica se u hrvatskom saboru samo Bosnom bavi, sta nema problema u hrvatskoj?
Šta kaze kamenko 'zločinačka izjava' 😂😂 Kamenko je dobro upoznat šta znači 'zločinačko' odrastao je u zoni UZP-a, šetajući ulicama Francetića i Budaka.
Ni u jednoj državi na svijetu jedan tako mali narod nema više prava i fotelja nego Hrvati u BiH. I opet im malo. I opet ugroženi. Nevjerovatno!
Tipični pridošlica u Zagreb iz Hercegovine sa šovinističkim arsenalom. On i Ivo Lučić, veliki Hrvati koji stalno kao papagaji ponavljaju isto. Kaže Nino da je HVO dobio rat, a izgubili HB. E pa Nino ne može i jare i pare. Ne može i nezavisna Hrvatska i HB u BiH i još pride istjerati 400 hiljada Srba iz Hrvatske. Nije to ni Amerika mogla svariti.
A sto sere ovaj lik. Nemoj nam suplju prodavati kao da je hdz umjeren. Otisao si iz hercegovine i nema potrebe damo njoj vise ista kazes
Glupan glupi 🐷🐷🐷🐷
pazi ti smrada filozofa, zbrisao je iz BiH u Hrvatsku i sad hoće da beiha stanovnicima kroji nezamislive rasno segregacijske zakone i pravila, Nino moj, to tako ne prolazi ni u Africi
čekaju izborni.hahaha
Vece su sanse da im se gospa ukaze nego da dobiju izborni zakon.
Hahaha, kad mrzitelj BiH Nino zapjeni, znači da se nešto dobro za BiH dešava. Svaka druga riječ mu je Komšić, toliko ga žulja naš Željko, da je to milina čitati. Žao mi je što češće ne slušam ovu njegovu kuknjavu. Ne daj se, Nino, ti si najpametniji😁
Šts bi od onog čovjeka koji koji je učestvovao u super projektu izgradnje spomenika Bruce Lee-ju u Mostaru. Postade najgori šovinist i nacionalist. Sve za fotelju. Fuj!