Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cak su i albancima iz Albanije kosovari, a posebno Kurti postali opasan teret
Kosovo je nezavisna drzava i nikome nije teret
Ako su orbanovci glavni kao sto ce uskoro u euforu bit jasno mi je
Dotle je došlo da se albanci ograđuju od Kurtija.
Sve je ovo Kurti zakuvao.
Rama je Vucicev brat po zlu. Od njega netreba ocekivat nista dobro. Bravo Kosovari za ciscenje terorista.
E moj Ramoo konju
Kosovari i Bošnjaci na sedmičnom nivou moraju sinhronizovano nastupati i produbiti svoju saradnju protiv istih im neprijatelja i to pod hitno. Kosovara 2 miliona, Bošnjaka više od 2 miliona ukupno više od 4 misliona velika je to snaga, imaju ipak najmlađe stanovništvo i obrazovano samo jedinstvo i čvrsta vjera u Boga svi neprijatelji će biti pod nogama.
Jesu ovi mitomanski botovi i ruski plaćenici preplavili klix sa dislajkovima odličnih komentara. Haha al što bi kazao Bake umoriće se neprijatelji BiH i Kosova. Živjela Bosna i Hercegovina
Spreman je dati mali dio velike Albanije u ruke NATO snagama ...
Kosovara ima oko 2 miliona i Bošnjaka ima nešto vipe od 2 miliona pod hitno moraju ostvariti dublju saradnju i sinhronizovano nastupati protiv istih im neprijatelja.
Rama je permanentno tokom svoje karijere zajedno s Vučićem zagorčavao život Kosovarima i BiH. Sjetite se samo NO PEPER šta su sve smišljali. Nije im to uspjelo pa nakon toga ni njihov otvoreni Balkan naravno neće ni ovo. Kosovari i Bošnjaci trebaju i moraju ostvariti specijalne veze i sinhronizovano nastupati jer su se udružili latini i mitomani protiv njih.
Ovog albanskog oštaplera i ljigavca koji je svoju karijeru usmjerio da zajedno s Vučićem zagorča život muslimana Kosova je pročitalo i svako dijete a kamoli razumni ljudi. Ovo je dio neuspjelog plana otvoreni Balkan u kojemu bi Albanija poklopila Kosovo i Makedoniju a Srbija BiH i CG. Rama vatikanski ljigavac i islamomrzac pročitan ko bukvar.
ti si jedno obično pseto
Nakon ovog teroristickog napada Vucica u drzavi Kosovo, migao bi Vucic biti sljedeci kandidat za Hag
Vucicev k3r.
minusi vucicevih botova ☝️
Kakav te KFOR snasao sada kada je krenulo Kosovskim organima da uspostave vlast. KFOR ce im samo smetati i stititi one teroriste. Davno sam ja rekao da ce Vucic raseliti Srbe sa Kosova.