Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svakako dolazi na mjesto činjenica da će kroz par decenija a možda i prije čim stasaju međunarodne prilike doći do ujednjenja albanaca i pravljenja velike albanije. uz prirodni priraštaj, neprijateljstvo prema srbima, pare iz inozemstva tek će na balkanu da se zakuha.
Srbija jedina koja živi bez srca hihihihi
Ubrzo Bosna i Sandzak kao jedno 💪
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pojam najzaostalijih zemalja u Europi koje prave uniju da postanu još veća sirotinja.
Za nas nema mjesta na balkanu,upsss za vas bagro najgori ste
Zapitajte se koliko ovo želite podržavati, jer ako imalo razmislite, ovo je ekvivalentno tome da Republika Srpska i Srbija urade istu stvar. Budi politični i taktični, nemojte podržavati nešto ako ne želite da se slična stvar desi i vama...
drkostroj...sta bi 92 i kako zavrsi? jos ce gore biti naredni put!
Ujedinjene Albanije i Kosova samo je pitanje vremena. Čim se stvore međunarodni geopolitički uvjeti to će se i dogoditi. Za godinu, dvije, pet ili deset, samo je pitanje vremena i okolnosti.
Ko drugom jamu kopa sam u nju upada. Tako i velika Srbija.
pa i vucic zna ako podrzavao nezavisnost rs da ce mu pobjeci sandzak kao i kosovo
Dodik kupio štrik u lokalnoj prodavnici mjesovite robe u Laktašima 😀😀😀😀
OVAKO BI TREBALO DA IMAJU BIH I SANDZAK ZAJEDNICKU VANJSKU POLITIKU
Nevolim albance ali srbi moraju zemljom platiti masakre i zlo kje dsu pocinili ...
kad vucic zateze za kosovo sad i albanci cine isto ....
Albanci su primjer kakav narod treba biti. Ljudi su u istoj situaciji kao mi u BiH. Masovno se sele, korupcija, siromastvo.. Ali nikad im ne padne napamet da pljunu na svoju zemlju ni da je okrive za takvo stanje. Ne daju kompromise nikome.
Zato ce postati velesila, kako politicki, tako i ekonomski. Za razliku od Bosnje koji je dao stotine hiljada zivota za Bosnu, da bi je na kraju sutnuo i popljuvao i okrivio za sve svoje zivotne probleme. Da imamo imalo mentaliteta kao doticni narod, bili bi vec kao Svicarska, uslove za to smo imali
@dikobraz da puno bolje, zato ga sami Srbi smaknuse sa vlasti
"Komplicirani dijalog sa Srbijom uskoro bi mogao postati historija,pa i ovo je sad historija a ev ko juce je Kosovo bilo njihovo......kak vrijeme brzo leti......vako ce sutra RS nas da moljaka...
Pozivam siptare da nasele entitet RS i nek to postane njihov entitet.
Republjika Shqipetarska
AkoBogda JEDNA drzava. Pa to je unaprijed poznato. Od svih "velesila" na Balkanu, jedino Albanci ostvarise "Veliku Albaniju" :)
Nek je sretno.