Zaoštrava se situacija na Kosovu
0
Rafalna pucnjava na Srbe na barikadama
Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Proslavice se Srbi s Albancima, oni misle da su Albanci ko´mi pa udri po nama dok mi hladne glave sjedimo i gledamo. Nece moci, dohakace vama Albanci, nema s njima zezanja. Sva sreca pa nam i oni nisu jedan od konstitutivnih naroda i s njima ne dijelimo granice. :)
kako laze SARAJEVO-X NIJE NIKO PUCAO NA SRBE NEGO SU SRBI PUCALI NA SIPTARE IZ OKOLNOG SELA KAKO SAMO LAZETE NAROD SVI ZNAJE DA JE OBRNUTO DA SU SRBI ZAPUCALI NA SIPTARSKA AUTA SA CIVILIMA A SARAJEVO-X TVRDI OBRNUTO MISLIM DA JE LOGICNO DA PRVO PRE NEGO OBJAVITE NESTO NE SLEDITE BLIC I OSTALE SRBIJANSKE GLASILA NEGO AKO NISTA OBJAVITE DA NEMATE POJMA KO JE PUCAO SRAMOTA ZA SARAJEVO X
Eto ti znas. Daleko ne svi Albanci pripadaju Islamskoj vjeri. Ima ih i Katolika i Pravoslavaca. Ali kod njih religija nije vazna toliko da ih podijeli. Oni su JEDNO! Prvo Albanija pa onda vjera!
LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! JE CAR!!!!!
ovo je beli neka majorizacija Smrda na Kosovu-njihovom vekovnom ognjištu...
Bijeda. Zloba. Prljavština i nepismenost. Zaostalost. Mržnja, bolesna mržnja prema svemu što je više i bolje. Ulizivanje neprijatelju ne bi li se podmuklo i dušmanski udarilo na brata i komšiju. Zelenkaste buljave oči u kojima rijteko sija pamet, češće tupost a najčešće mržnja prikrivena lažnim merhametlukom i iskrivljenim riječima. Kriva usta iz kojih nerijetko cure bale. Zaostalost, neviđena u Europi i ovom dijelu svijeta. Islam i piva, rakija na Bajram. Jednom riječju: Bosna i Bošnjaci.
srbi u VLASI I NIJE IM DJABA DAT TAJ NAZIV...VLAHADIJA SE ZNA ODAKLE JE DOŠLA
Sarajevo-x, obratite paznju kad preuzimate vijesti sa srpskih portala...i ptice na grani znaju da se srbima ne moze vjerovati i da su nacionalno bolesni i skloni izvrtanju cinjenica, lazima, malverzacijama i svemu onom sto nijednoj drugoj naciji nije toliko prirodjeno kao njima!! Valjda svaki osvjesten covjek moze zakljuciti da su pripucali srbi na srbe, kako bi opet svijetu pokazali da su jadni i zrtve! KAKAV BOLESTAN NAROD!!!
moj obilicu i previse su se raskokodakali,trebalo bi ih ....znas vec kako mi s njima!
@@obilić Nisam,ja sam u RS,u pripravnosti i spreman na odbranu od Ujgura sa 24%!
jedan rafal i Servi već mirni ..hhahaah kako su se samo usrali ove balvandžija...Albanci im skresali rafal i ovi odmah ušutjeli i usrrali..a gdje su pozivi na osvetu? Serbi odmah pozivaju na osvetu, gdje su njihovi rafali..aha, nemaju JNA a oni nisu navikli ratovati samo kalašima...
a gde nam je ona junačna garda cara lazara što se ono jedno vreme šepurila po Bg da ide na kosovu? gdje je sad ? mi serbi smo izgleda spali na to da nas neki pijani Rus brani tamo na nekom skupu ..
a zar ti smrdiguzze nisi na Kosovu na barikadama? takava patriota i \'eroj a sjediš negdje za tastaturom i gledaš kako ti ko.lju srpsku nejač..
opet ceo svet protiv srba.....
Gdje ti je mama i sestra?? Idi ih obrisi od sperme!! hahahahaha
Uh,al\" su se otomanski periguzi raskokodakali...
Rokaj srbe rafalom