Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jeste vi Bosanci kvarni. Namerno ste u krupnom kadru dali ovo ruglo od logo-a. Dobro, doći će maca na vratanca. Imate i vi sigurno neki shit od logo-a.
Sljivovica, paprikica izvoooolteeee
Prostitucija Express
Samo tako nastavi Vučiću !!! Putevi, pruge, avio saobraćaj, sve to vodi Srbiju u bolje sutra!!!
Alo botovi, ne plaćamo vas za pisanje po bosanskim i drugim sajtovima. Samo po srbijanskim. Tako da ne očekujte povišicu.
al ce da bude karanja u vozovima....
Aj miline zamisli to, daj mi Jegerr sa dvije kocke leda
Kamo sreće da i u ŽFBIH imaju malo vizije i smisla za marketing usluga, dovoljno bi bilo za početak uvesti online kupovinu karata i srediti website. Sramota je imati onakav web u 2017. godini!
ŽFBIH treba naci nacina za povezivanje sa HR i Srbijom. Ovako ce proci kao BH Airlines
MAlo i preko Tuzla da okrenu, ako imaju spavaća kola !
Bez zaustavljanja na lašvanskoj petlji, radi zaštite domaćeg.
@korisnik1234 Nekako je uvijek puste pred rat. Kažu otvara se naredne godine !
dobra ideja,samo brate ona im ideja bila loša kada su pokušali poslat voz do Kosova albancima koji je ispisan parolama kosovo je serbija,čak u tom vozu i pjevali slavljeničke serpske mitološke junačke pjesme