Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Britanci malo ucjenjuju, ali ništa novoga od njih. Znaju i sami da ne mogu protiv Švaba i Amera koji su davno amenovali ulazak RH u EU.
čega se pametan stidi...
Vecina obicnih ljudi mnogih zapadnoeuropskih zemalja ne podrzava. Vlade, EC i EP naravno da. Najradije bi obicni gradjani izbacili sve juznoeuropske i istocnoeuropske zemlje iz EU ili sami ju napustili. Boje se da ce jos dugo morati otplacivati dugove slabijih zemalja u EU...i Hrvatsku vide kao rizik, iako HR nece odmah u monetarnu uniju ipak se boje da je to sljedeci korak. To je prevladajuce misljenje.
@krofna ... ja koliko vidim , danas je TRECI novembar.....
PRVIIIIIIII