Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelijepo. Imaju li jos nesto da nas hebu time?
takva ti je EU i ostale gluposti
Klixovi noinari opet pogresno informisu javnost. Putem ETIAS sistema se registruje u EU, a ta registracija ce važiti 3 godine. I ovo vazi kad idete u bilo koju državu EU.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Promijenite naslov i stavite u EU. Kad vec prepisujete onda prepisite sve. Nije samo nas nego za sve zemlje treceg svijeta
Ništa Treći svijet. Rotšildovi bilioneri su krenuli da nam svima uzmu svu privatnost, ljudska prava, imovinu.. Ako dopustimo
Nije to samo u Hrvatsku nego u EU. I to ce trebati i Britancima isto kao i nama, mislim da ovo mnogo strasnije zvuci na papiru nego sto je u praksi. A svakako vise putujemo sa radnim dozvolama nego turisticki
Ne treba ako imate hrvatsku putovnicu
Već vidim redove od Metkovića do Mostara…
Dovidjenja Hrvatska. Sve manje i manje ste mi pozeljni.
Zrastveno stanje je privatna stvar tako i sta sam zavrsio od skole.pa neidem se zaposljavat.ovo sad nesto trend dozvole neke.
Došao sam samo da vidim komentare.... sad će opaliti po svemu ... Trgovska gora, Pelješki most, bojkot hrvatskih proizvoda.... Aj, idem čitati :)
Ovo je samo drugi naziv za vizu.
Браћа Хрвати из Херцеговине ће најбоље проћи, сви имају двојно дављанство. Остала два народа "гаће на штап".
Ma i onako smo geto,ko nas j ebe
Evo još jednog dobrog razloga da se izađe na oktobarske izbore.
A je li negdje napisano da moram otici u EU da bi potrosio svoj novac... Mene nećete vidjeti jos od ove godine 😁
Goebbels bi vam zavidio na huškanju
Da ne moram proći kroz nju nikad kročio ne bih
Jeli taj Zahtjev moraju podnositi svi punoljetni gradzani BiH ili samo srbi i bosnjaci.Hoce li to vaziti i za hrvate koje je EU vec primila u svoje clanstvo iako nisu ispunili onih propisanih 14 prioriteta i 2 uslova koje moraju ispuniti BiH srbi i bosnjaci.
Ukratko, ovo je viza, samo se drugačije zove :)