Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
super su ovo sredili. ministar ostojic je stalno na terenu. ovo dodje ko dobra vjezba za vojsku - zbrinjavanje u vanrednim uslovima. gdje su oni nasi satori i vojne kuhinje za slucaj poplava ? nisam nesto vidio vojne poljske kuhinje u poplavljenim krajevima.
neka dodju malo u brod ima refenerija ljepa,ima derventa blizu,lijepa ravnica,neravani asfalt,ostecene kuce od rata i srpske trobojke na svakom cosku
Mislis na takozvani Srpski brod,ali ce on za mene biti uvjek Bosanski Brod i Bosanska Posavina a ne Smrdcka umjetna tvorevina.
Eto nisam ocekivo da ce doci moj grad..
KO JEDNU NOC, PRENOCI U OVOM SATORU,OSTATAK ZIVOTA CE ZAOBILAZIT KROACIJU.
Ne seri,bio sam tamo na i vidio.. Apsulutno sve serdjeno od tuseva pa cak i bankomat ima,kiosci.. Mozda bi se i ti posramio di zivis da znas kako je sredjeno,zato nepricaj gluposti..
budale trose ,, zatvori granu stavi vojsku i mrtva starza .
@ andreas nemamo mi veze sa arapima kulturno smo prevazisli njih 10000 god @nokia ljudski ! otidji jarane malo dalje od jebene bih bar u susjdne zemlje i vidi sta ti arapi rade imam priliku vidjet prolaze te iste izbjeglice bacaju sve sto im se dadne samo da izgledaju jadnije u njemackoj htjeli su sigurnost od rata ostani u Turskoj tamo rata nema
Ovi jadni ljudi će se po smrzavati u ovim šatorima, kad zima dođe, sigurno im neće biti lako. Da kurva evropa što prije riješi njihov problem.
Neće se posmrzavati, jer se radi o namjenskim tzv. zimskim šatorima, koji će biti grijani. Mislim da je u Europi jedino kurva Njemačka, točnije, Angela Merkel, koja ih je pozvala u Njemačku i time otvorila pandorinu kutiju.
Stjepane veca je kurva ona/onaj ko je prodao/la oruzje narodima koji zive u cistim feudalnim sistemima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)