Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pamet u glavu,dupe uza zid..Trebo si ranije o tom mislit,poslije j.ebanja nema kajanja.U bajbokanu na hladjenje malo.
trebo si prec most,pa u Bosanski brod,tamo je jeftinije i nebi te marnuli-garant.
I on i gospodja mu da se prifate motike..i rmbaci..lako je pljackati..
kakav heroj,krenulo se po malo gudre pa se usput marnulo par pelena i fruteka..ma bjaziiiiiiii.patetika..Zasuci rukave,prihvati se posla i to je to..sta kad bi svi tako krenuli od trafika,samoposluga,trznih centara..gdje bi nam kraj bio?
Zao mi je covjeka zbog situacije u kojoj se nasao da nema da jede i podrzavam njegov postupak ali isto tako ne razumijem zasto je pravio dijete ako je znao da nece imati da ga izdrzava. Ovako ce najvise ispastati upravo to dijete jer mu roditelji nece biti u mogucnosti omoguciti dosta toga u kasnijem zivotu.
Nek se srame svi što olajavu da se blajhaju. Pa što! Za mene je on heroj tata i ja bi napravila isto. Što ne olajavate vladu? Žderu, loču, kradu i još na j..u u mozak. Meni dižu harač za ono što su oni pokrali. Nisam ja krala živim od skromne plače i ne bunim se. BRAVO ZA HRABROG TATU!!!!
srcedrapateljno, nema šta. ali tatica fakat ima izvučene premenove, po dvije naušnice u uhu i ... nešto mi ne izgleda kao socijalni slučaj. malo zasukati rukave?
da,ali momak ima svježe izvučene pramenove,mama je svježe izblajhana i primaju pomoć od skoro dvije tisuće kuna,treba pomoći djetetu,ali na šta bi ličilo kad bi svi krenuli u pljačku
Ovo je opravdano, isto bih uradio
treb\'o je i nakurnjak marnut.