Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
podrska makedoniji
ONO STA JE SRBIN NAPRAVIO BALKANU NEKA MU SE VRATI U PASALUK
@Psihopat Jasenovac,Jadovno, Stara Gradiska, Kozara, Prebilovci, Klepci, srbosjek, vrbe, jame, logori za decu...jel na to mislis ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da li pljuvat po braci Siptarima ili dati podrsku Makedoncima...hmm ali ovi Albanci imaju jaku pozadinu i osilili su se u zadnje vrijeme
@Decepticon89 po cemu su ti siptari braca?? Polupao si loncice
Meni po nicem, ovo je post prosjecnog Bosnjaka koji sve muslimane gleda kao bracu...pa eto po vjeri su im braca naravno
I ko je sad kriv kad Albanci provociraju opet rat u Makedoniji? Opet Srbi, velikosrpska politika i slično?
Podržali NATO u agresiji na Jugoslaviju (dali im vazdušni prostor iako im je bila dozvoljena mirna secesija), u UN krivili Srbe za stanje na Kosovu (izmišljeni plan "potkovica"), medju prvima priznali Kosovo, podržali Šiptare u Preševskoj dolini...
Najsiromašnija država u evropi posle BiH, Moldavije i Ukrajine, najgori prirodni priraštaj (ne računajući Albance koji u proseku imaju 4 deteta), katastrofalni odnosi sa svim susedima (Kosovom, Bugarskom, Albanijom, Kosovom i Grčkom)... Što su tražili to su i dobili, bratimili se sa Šiptarima, samo čekam kako će da nadju način da okrive Srbe i komuniste za nestanak BJRMakedonije.
Udrite na solun , sta vas grci jebu vise
Za džaba vam protesti i pozivanje na ilindan kada je situacija takva da imate 500 000 Albanaca na prostoru zapadne Makedonije. Pa je jedino rješenje federalizacija ili ratom "osloboditi" zapadnu Makedoniju što je malo vjerojatno...
KO UBIJA DJECU NEKA MU SE ZLO VRATI SRPSKI GENOCIDASI
POTURICE NA APARATIMA
@Psihopat Da je tako neki na Balkani udavno ne bi postojali (cast postenim i dobrim ljudima). Dovoljno je samo reci Jasenovac, Jadovno, Stara Gradiska, Kozara, Prebilovci, Klepci.
Otkad je Makedonija prijateljska zemlja Bosni i Hercegovini?Mozda Albanci,a ostalo sve Srbi naklonjeni Srbiji.
Ma da,isto je to ko i ovi u Bosni i Srbiji.Sjecam se nereda na granici u vrijeme priznavanja Kosova. Sve sami chetnik izasao.Ali,ne piri im ispod samara sa Albancima.
kasne za nama 30 godina he he .....
😈 KO SA DJAVLOM TIKVE SADI ZNA SE STA CE UBRATI
Ko sa Srbinom bude drug cakiju ce u stomaku dobiti
@Psihopat Kao u Jasenovcu mislis? Ili kao u Jadovnu? Mozda kao Klepci i Prebilovci? Stara Gradiska i Kozara?Cuti smesan si.
Srbi mekinjaši kmeče all over the Klix.
@HajteMolimVas Nesto ne vidimo bas.
Svi izadju i protestuju, samo bosnjo sjedi na kafi i u kladionici po cijeli dan.
do se ne svati da balkan je bolje biti zemlja gradjana balkana a ne plemena nikad tu nece biti selameta. ili ako ce biti nacionalne drzave onda pravila moraju vaziti za sve a ne selektivno, to ne pije vode vise, to je mracni dio historije.
Kreće konfuzija u komentarima... Da li podržati Makedonce jer se bore za nedjeljivu Makedoniju ili Albance jer su ipak Makedonci pravoslavci? Sve sami Buridanovi magarci...
@skytech zbog takve politike će i da izgube državu hrani kuče da te ujede
i vidi sad cuda u "makedoniji" 1/3 stanovnistva su albanci i bugarima smeta da i albanski jezik bude administrativan jezik! na kosova- ima samo 5% serba ali imaju pored albanskog(apsolune vecine od 94% stanovnistva) i serski jezik, OK nema tu nista lose ali zar nisu ista pravila za sve?
Mozda bude isto kada Makedonci proteraju 200 000 Albanaca i tek onda stave albanski kao oficijalan iako se nebi nigde koristio, isto kao Albanci na Kosovu sto su uradili sa Srbima uz pomoc NATO
Bosanski muslimani (oni koji negiraju srpske korjene) se napokon nacionalno opredjelili: "Mi smo Turci" https://www.youtube.com/watch?v=ZJLxbi7UTO0 Sta rece turcin Mustafa na srpskom jeziku: Turska je naša mati, tako je bilo i tako će i ostati." (Mustafa Cerić, reisul-ulema Islamske zajednice BiH, 2008. godine) Poturice repa bez korjena!
Makedonija je regija koja je nekada bila dio anticne grcke(obs! ne danasnje danas su tamo "grci" iz azije koji su dosli u zamjenu za turke iz grcke, tako da danas ima samo 8% grka sa DNK antike). za vrijeme antike taj dio je ima zajednicko ime macedonija-ilirida, tu su zivjeli u susjedstvu stari iliri(pelazg-er, danasnji albanci)i stari grci taj teritorij vise imaju albanci historijko pravo nego dosljaci iz bugarske tj danji "makedonci".
Bosanski muslimani (oni koji negiraju srpske korjene) se napokon nacionalno opredjelili: "Mi smo Turci" https://www.youtube.com/watch?v=ZJLxbi7UTO0 Sta rece turcin Mustafa na srpskom jeziku: Turska je naša mati, tako je bilo i tako će i ostati." (Mustafa Cerić, reisul-ulema Islamske zajednice BiH, 2008. godine) Poturice repa bez korjena!