Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih gospodinu Ignjatovicu savjetovao da proseta malo do Haga, pa razgleda malo to mjesto, em sto je to lijepo mjesto, em sto je setnja dobra za cirkulaciju, a kroz to mjesto su isto tako lijepo slavu svoje cuvene borbe pronjeli, a da se manje sekira (sekiracija nije dobra za zivce!) oko ociglednih razloga i situacije po albanskim zatvorima, pa dajte ljudi, budimo malo jednom realni, pa i posteni prema sebi, uzeti jednu setnju laganu, umjesto sekirat se povazdan po kancelarijama.
Kukala vam majka budetel dole smrdekali.Kad voljem voljem kad ne voljem aaaauuuuuuuuuuuuuu smrdijanci!
@dijasporasu, gledaj nesto, cestitao bih u moje ime kosovoskom narodu priznanje KOSOVA od strane Makedonije i Crne Gore. Nego vrijeme je da se preglasaju cetnici i da i BiH prizna Kosovo. Zasto da mi gubimo lovu na Kosovu zbog cetnika u Beogradu? Fakim, neka cmizdre u Beogradu, preglasati cetnike, Kosovo priznati i odmah im spucati vize.
Haski sud je podijelio preko 1000 godina zatvora a vise od 700 samo srbima!!!
Da Bog da se svim cetnicima geni utrli,djubrad smrdljiva,zar imaju obraza nesto trazit pred sudom u Haagu,toliko nevinih ljudi su poklali,silovali,djece,zena,staraca krvolocno istrijebili,dal ti zlikovci imaji i malo samilosti,svijesti i srama??? Da Bog da nestali s ovog svijeta,zla bradata cetnicka krvava bagra!Amin!
oni ako potpisu sporazum, ne brini nece ni muslimani biti postedjeni, pare su u pitanju. A droga i prodaja organa su nazalost najunosniji biznis na svijetu, u cemu Albanija prednjaci. Nema kod njih ni po babu ni po stricevima. Zato pazi sta zelis, moglo bi se i ostvariti, ali ne bas onako kako ti zamisljas.
Sve Srbe slati iskljucivo u Albaniju, posebno one najvise po rangu, Perisica, Karadzica i Mladica.
Ne mogu da vjerujem, gdje su bili ti \"dušebrižnici\" 92.-95? Šta je sa žrtvama njihovih zlodjela? Jesu li one imale kakvih prava? Umjesto da se neko od njih izvinuo žrtvama zločina koje su njihovi \"heroji\" u njihovo ime činili, da se ograde od zločina i zločinaca, oni ih brane. To pokazuje koliko je sve što nam se desilo bilo smišljeno i jako dobro isplanirano (na njihovu žalost ne do kraja sprovedeno), i da ta ideja i danas živi te da se ceka samo povoljna prilika